cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY S 23 RAM HAFIZASI

(Topic created on: 4 weeks ago)
154 Views
MuhammedATAR
Active Level 1
Options
Galaxy S
İyi günler. 8 Gb olan RAM Hafızasını telefonum sürekli 5.5 Gb(ort.) olarak gösteriyor. Temizlesem de bir türlü düşüremiyorum. 4 Gb' a düşüyor ama sonra yine aynı. Sizde de aynı durum var mı? Çözümü nedir?

6 Comments
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Bende bu durumda ve hiçbir sıkıntı yok 1725914113510.jpg
MuhammedATAR
Active Level 1
Galaxy S
Bir sorun belirtisi değilse üstüne düşünmeye gerek kalmadı o halde :) Peki kameradan bir belgeyi kuş bakışı çekmek istediğimde kenarlar bariz şekilde buğulu kaymış şekilde çıkıyor kilitliyorum kaymasın diye ama yine oluyor. Bu neden acaba? Samsung S7 kullandım yıllarca o eski telefonda bile böyle garip kamera kaymaları olmazdı.
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Evet maalesef bu serinin hepsinde mevcut. Bir yerde okumuştum kamerayı zoom yaptırarak bu sorunu çözmüşler.
MuhammedATAR
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim. Napalım düzelsin diye bekleyeceğiz artık. Cidden yakışmıyor böyle saçma hatalar pil desen de kötü bence sırf çok alıştım S3ten beri kullanmadığım telefonu neredeyse kalmadı diye halen devam ediyorum işte :)
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Rica ederim. Bende e250 den bu yana nerdeyse hep Samsung kullandım. Elektronik bir şey alacağım zaman ilk Samsung a bakıyorum ve genellikle Samsung alıyorum. Genel olarak da memnun kalıyorum. S23 de pil bakımından kötü değil ama iyide diyemem umarım yeni yazılımla daha iyi olmasını ümit ediyorum.
MuhammedATAR
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum.
0 Likes