cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s20

(Topic created on: 02-11-2021 10:57 PM)
1005 Views
ugur11
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Hocam bu ne ya
Resolved!
Galaxy S
peki araştırırsan ben burdayım bir aşırırmısın meyal kardeism aldığımda pişman olmayayım çünkü ağır çekim çok ihtiyacım var vidio felan çekicez 😊😊😊😊😊😇😇😇😇😇😇😇😇😁😁😁😁😁😁😁
Galaxy S
Araştırdım kardeşim Ağır çekim olarak değil de en iyi kameraya sahip telefonlar olarak var Ama ağır çekim tümünde vardır diye düşünüyorum Ona ayrıyeten bakarsın Makale çoknuzun olduğundan isimlerini yazıcam, gerisini sen halledersin 😉 Kaynak: Shift delet Aralık 2020ye ait En güncel kaynak bu Telefonlar:
1 - Huawei Mate 40 Pro/ Pro Plus
2 - Xiaomi Mi 10 Ultra / Pro
3 - Huawei P 40 Pro
4 - İphone 12 Pro / Pro Max
5 - Vivo X 50 Pro Plus
6 - Oppo FindX 2 Pro
7 - Samsung Galaxy S20 Ultra
8 - Honor 30 Pro Plus
9- Huawei Mate 30 Pro 5G
10 - iPhone 11 Pro Max
Hayırlı seçimler 😀
Galaxy S
wayyyy huwai ilk sırada 1 inci sırada kamera olarak önde geliyor çok şaşırdım 😊😊😊😊😊😊😊😇😇😇😇😇😇
Galaxy S
evet aynen öyle :))
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Samsung s22 serisi ile işlemci tarafında amd ile çalışıyor.Yani ortada bir anlaşma var.Amd'den bahsetmeme gerek yok diye düşünüyorum.S22 serisi samsung'un gelmiş geçmiş en iyi amiral gemisi olacak exynos derdi s22 ile son bulacak diyorlar.Öte yandan mi 11 çok iyi bir tercih.
Galaxy S
ixiomi 11 den bahsediyorsunuz değilmi yani ixiomimi alınır ama yazılımı kötüymüş ama yazılımı madur edebilirmiş yani bozulma felan olurmu sence emre kardeşim 😊😊😊
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
aga 21 icinde ayniisi dendi ya bu politikayla samsung biter turkiyede gor bak adamlar umursamiyor ki ne dil secenegi gtryorlar asistana ne bise exynoslada kisitliyorlar bizi
Galaxy S
uğur kardeşim sence telefon sıralamalarında en iyi kamera ağır çekimi güzel çekebilen telefon adını söylermisiniz en iyisi hangileridir sıralarsaniz sevinirim 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😇😇😇😇
0 Likes
Ayselimsi
Active Level 8
Galaxy S
bende oyun oynuyorum da bukadar saatlerce oynamıyorum ondan olabilir kullanmadıklarını da uyku moduna al kullandıkça sadece açılır zaten
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Some Exynos problems.