Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar selam obje silgisini ve gelişmiş düzenleme ile silinen objeler vb şeyler sildikten sonra kaydete tıklandığında izi kalıyor ve fotoğrafa... View Post
Şuanda a34 kullanıyorum telefoncuyla görüştüm üstüne 8k istiyerek s22 verebileceğini söyledi sizce geçmelimiyim? birde Samsung Ai var mı? View Post
Nelerdir cok hızlı bitiyor suan View Post
Arkadaşlar ome ui 7 cihaz s23 leke düzeltme özelliği nerede View Post
Kolaygelsin arkadaslar telefonumun şebekesi zora geldiğinde direkt gidiyor e veya h yaziyor baglanti kesiliyor köyde iken benim cihaz harici diger... View Post
Şu an gerçekten kafayı yemek üzereyim. Sadece azıcık Instagram’a girip kafam dağılsın diyorum ama yok… Cihaz bir anda 55-60 derecelere fırlıyor,... View Post
S24 ultra var bende sıfır aldım yenilenmiş ve teşhir değil kesinlikle işte telefonu üzerindeki siyah kağıdı çıkarmıştım ve çok çok ufak kılcal... View Post
Güvenlik Yaması Ne Demek View Post
gördüğünüz gibi instagram bakarken ellerinizi yakabiliyor kışın işe yarar 👍 View Post
Bu mesajlar neden alakasız tarihlerde geliyor.benim teşefonum çift hatlı ve ben daha diğer hatta geçiş yapmadım bile çok garip. Detaylı bilgisi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1422 | |
1354 | |
835 | |
717 | |
646 |