cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Isınma Problemi

(Topic created on: 05-23-2025 06:09 PM)
235 Views
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Şu an gerçekten kafayı yemek üzereyim. Sadece azıcık Instagram’a girip kafam dağılsın diyorum ama yok… Cihaz bir anda 55-60 derecelere fırlıyor, resmen elimi yakacak hale geliyor. Telefon tutmak değil, sanki soba taşıyorum. Bu nasıl bir saçmalıktır Samsung? Amiral gemisi diye sattığınız telefon, günlük uygulamada bile kendini imha ediyor resmen.

Milletin neden Apple tercih ettiğini artık çok daha iyi anlıyorum. Adamlar telefon yapmış; hem performanslı, hem stabil, hem de sıcaklık konusunda zerre sorun yaşamıyor. iPhone kullanıcıları sabah akşam telefondalar, cihaz buz gibi. Bizde ise 2 story izleyince telefon “nükleer mod”a geçiyor.

Yani gerçekten sinir bozucu. O kadar para veriyoruz, işlemcisi Exynos’muş da, yok yapay zeka desteği varmış da bilmem ne. Ama işin sonunda Instagram açınca bile patlamaya hazır bir cihazla kalıyoruz. Samsung, sen bu işi bırak. Isınmayı çözmeden başka hiçbir şey yapma. Çünkü şu an teknoloji değil, resmen tost makinesi satıyorsun bize.

22 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram OPTİMİZE değil.
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Sadece instagramda yaşasam iyi dostum diğer sosyal medya uygulamalarıda böyle.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece insta yazdığınız için belirtmek istedim😊
AlperS24
Active Level 9
Galaxy S
S24 biraz sıcak çalışan bi cihaz ama instagramı açınca aşırı ısınma olayı her android telefonda var samsung harici farklı marka android kullanan kişiler de instagramda aşırı ısınma sorunu yaşamış. Hatta şöyle söyleyeyim 120fps call of duty, 90 fps asphalt legends oynuyorum ve telefon kesinlikle instagramdaki kadar ısınmıyor
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Metanın leş uygulaması😂
AlperS24
Active Level 9
Galaxy S
Bir şirket bi uygulamayı ancak bu kadar kötü yönetebilir😄
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
S24 te ekstra bir ısınma var
0 Likes
AlperS24
Active Level 9
Galaxy S
O da exynostan dolayıdır
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Daha şimdi arkadaşımla denedim onda xiaomi var 15dk baktı instagrama bir gram ısınma yapmadı
0 Likes