cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI Stabilliği

(Topic created on: 06-13-2025 04:22 PM)
172 Views
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Options
Galaxy S
**bleep** ettiyseniz bu forumun hiç bir yerinde "cihazım arayüzde kendi kendine geziniyor", "cihazım kendini yeniden başlatıyor", "cihazım kapandı açılmıyor", "arayan gözükmüyor/ses var görüntü yok" tarzı konular bulamazsınız. Aynı yıl çıkan A52, S20 FE gibi telefonlar hala rahatça kullanılırken X3 Pro, 11T gibi cihazlardan elma cihazlara geçiliyor. Sonra da klasik "Android 2 seneye çöp" kolpası doğuyor.
11 Comments
winner1337
Expert Level 1
Galaxy S
Neden Samsung cevabi
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam emin misiniz?
0 Likes
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy S
giriş segment cihazlardan pek beklenti olmaz, bilerek orta-üst segment cihazlardan örnek verdim
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Anladım hocam o konuda haklısın.
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Aslına bakıldığında çok fazla kendini yeniden başlatma, arayüzde kendi kendi kendine gezme gibi durumları rapor eden var. Ve illaki giriş segment olmasına gerek yok. S Serisinde de yapan var. Ancak doğru samsung diğer çin markalarına göre çok dayanıklı cihazlar. Çinli markalar ürünlerini ilk çıkarttıklarında "Bu cihaz çok güçlü , Çok sağlam" diye çıkıyor ama 2-3 yıl sonra ne sağlamlığı kalıyor ne de stabil çalışma imkanı. Samsung cihazlar bence bu yüzden güzeller bence. IOS ve Android karşılaştırmalarında çoğunda Orijinal Android yerine samsung cihazlarının kullanılma sebebi bu zaten 😊
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy S
orijinal android deyince aklıma pixel değil de general mobile geliyor bilinçaltı😅
Galaxy S
Hocam evet Samsung artık cihazlarına önem veriyor. En basiti Samsung Galaxy A16 6 nesil Android ve 6 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Buda cihazı uzun ömürlü kılıyor. Özellikle de ufak tefek takılmaları umursamayacak kişiler için harika. Ve one ui 7 artık daha akıcı oldu takılmalar olmayabilir belki🔥
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
G99 6 yıl güncellemeye nasıl dayanacak merak ediyorum açıkçası.
0 Likes
Galaxy S
Hocam illaki bi yolunu bulurlar bence. Samsung bu sözü vermeden önce bulmuştur bir yolunu. Bazı özellikleri falan kısarlar gerekirse falan