Original topic:

s20

(Topic created on: 02-11-2021 10:57 PM)
1167 Views
ugur11
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Hocam bu ne ya

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ugur11,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

40 Comments
Galaxy S
😂😂😂😂😂😂😂😂😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
yemin edrm verdigm paraya aciyorum mi 11 ciksn bdaha asla samsunga bulasmicam bde diyorm 90 fps ndn glmiyor gelse sarj dayanmaz sarjdada oynayamiyorsun zatn tlfn patlar sarjda dglken buz gbi havada isiniyor
Galaxy S
aynen kardeşim elinde telefon patlayabilir hatta şarzın hızlı tükenebilir yani ixiomi 10 t özeliklerine baktığımda 7 elementli lens nasıl sence uğur kardeşim kamerada 😊😊😊😊 iphone 11 in 6 lens redmi not 9 a baktığımda ağir çekimi güzel çekiyor karşılanma yoktu sadece redmi not 8 de vardı karıncalanma vardı ağır çekimde elime aldım denedim birtek samsung telefonunda ağir çekimi denemedim sence nasıl kamera ozleiği
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
hocam kamera olsun gunlik kullanim olsn samsung seni mutlu eder s20 kamerasi cok iyi ama benm gozumde tlfni telefon yapan islemcidir cunku oyun oynayn biriyim ve s20 de 120 hz var die iphoneden gecip aldm cok pisman oldm mi11 almayi dusunuyorm mi 10t alcktm ama oda ekran kalitesi baya dusuk oldgundan tercih etmedim mi 11 turkiyeye gelsin kurtlcm samsungtan insl
Galaxy S
hmmm ayne bende baktım eski ekran kullanılmış galiba pls falandı galiba peki hayırlı neyse o olsun iphonenin kamerası nasıl hiç denedinizmi uğur kardeşim ağır çekimi nasıl çekiyor hangisini kullandınız bende 12 pro max almayı düşünüyoruz ama inşallah iphone 12 pro max bizi pişman etmez 😊😊😊😊😊😇 😊😊😊😊
Galaxy S
bende oyun oynuyorum ama iphone 12 pro maxta oyun oynamam çünkü telefonun bataryasını yıpratir😊😊😊😊😊😊😊😇😇😇😇
Galaxy S
iPhone 12 Pro Max mı alıcan? Naptın, gömü buldun heralde 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😇😇😇😇😇😇
Galaxy S
😃😃😃😃😃😀😃😃😃😃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 eniyi kamera ve ağır çekimi çok güzle çeken telefonları siralarmisiniz meyal kardeşim2021 de bir bilgin varmı hangisi çok güzel çekiyor 😁😁😁
Galaxy S
vallahi anlamam ki ne desem yalan olur bir sürü model var ama senin için araştırayım bi