cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

one ui 7

(Topic created on: 04-11-2025 04:06 PM)
32 Views
omer14533
Active Level 4
Options
Galaxy S

nöbetteyiz😅

111 Comments
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Hala umudun var yani
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 2
Galaxy S
Benim elimdeki cihaz stabil ve kararlı ben sizin için diyorum umutla alakası yok,resmi açıklanan tarihlere göre söylüyorum
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Tablette telefon kıyası pek doğru değil hocam. Ama evet samsung gerçekten kaç aydır şu güncellemeyi yayamıyor. Ben de s24 fe ye güncelleme bekliyorum. Bir haber yok. Bazıları haftaya alır falan diyor ama sanmıyorum. Beta da mı bir şey göremedim ben. Samsjng tabletim de var ama o haziranda alacak güncelleme.
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Ben ay sonu bekliyorum
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Adamlar android 15e degil oneuni7 arayizune ekleyecekleri zamazingolari baya abarttilar ondan dolayi bi gecikme var. Xiaomi yeni surumu postalayip işine bakıyo sadece
0 Likes
Quimoki
Active Level 6
Galaxy S
Şuan ki android 15 sürümü ile hyperos 2.0ın farkını göremediniz mi gerçekten? Çok ilginç her detayıyla kat ve kat geliştiği belli iken üstelik.
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
+1
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Apple IOS 18 günü güne yayınlandı şaşırmıştım
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Iphone 14 Pro max 'den s24 ultra geçmek pişmanlıkmış şimdi bir güncelleme yüzünden böyle demek yanlış diyenlere şunu söylemek istiyorum şuan konuşulan şey güvenlik güncellemesi değil tabiri caiz ise yeni bir telefon arayüzü bekliyoruz Kasım aralık ayından belli test edilen şey hala verilmemesi sinir bozucu 14 nisan diyorlar şimdi 14 nisan olmucak benim tahminim güncelmiyiz.com yazan tahmini 14 mayıs yazısındaki 14 mayısta bekliyorum.
0 Likes
Murattrzgr
Active Level 1
Galaxy S
Beklemeyin sammobile dan indirip yukleyin 😊
0 Likes