cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra Eleştiri

(Topic created on: 02-05-2025 11:14 PM)
225 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy S

S25 Ultra neredeyse herkes övüyor (sponsor)

Fakat bence durum hiç öyle değil.

Öncelikle ilk defa bir modelde yeni özelikler eklemek yerine özelik kaldırıldığını görüyorum.

S Pen Bluetooth özelliğine sahip olmadan geliyor, ayrı bir S Pen almanız gerek Air özelikleri için S24U ve alt modellerde direkt bu özeliğe sahipsiniz.

Tasarım daha farklı fakat yine burada bir sorun var, kameralara Samsung Kamera çerçevelerini monte etmemiş, bildiğiniz lens koruyucu ile aynı mantık, çekerseniz çıkıyor kamera çerçevesi:D 
(S24 ve alt modellerde böyle değil)

Bunun dışında arada hiç bir değişiklil yok, aynı cihaz, Sp 8 Elite var, bunun dışında ciddi bir değişikşik yok, küçük bir değişiklikte yok, 50 MP geniş açılı kameranın bir anlamı yok, ekran göve oranı biraz daha iyi.

Batarya aynı, hızlı şarj aynı, kameralar aynı (geniş açı dışında)

Bunları incelediğimde 30 bin tl daha verip S25 Ultra'ya geçmek bana mantıksız geldi, Sıfır alacaksam da bana mantıksız geldi, aradaki fiyat farkına değeceğini ve S Pen'e para vermek istemiyorum.

Yeni ekran teknolojisine geçilmeli
Ön kamera gizlenmeli 
5500 veya 6000 Mah batarya gelmeli
En azından 67 watt getirilmeli
Kameralar daha iyi olmalı
Yeni aktif soğutma sistemleri getirilmeli

Bu yenilikler olmadan S23 veya S24 kullanıyorsanız bence geçmek hatta yeni seri bir telefon almak bence mantıklı değil, çünkü cidden aynılar, en azından S24'u Titanyum, yansıma önleyici ekran vardı...

Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?
3 Comments
serozz
Active Level 6
Galaxy S
Doğru tespit 👍
Galaxy S
Bir konuda yanlış bilgi vermişim, Bluetooth özelliği komple kaldırılmış...
0 Likes
Berø55
Active Level 5
Galaxy S
o kameradaki şeylerden sonra samsungun eski kaliteyi kaybettiğini anladim ve uçuk fiyatta bir telefon ben olsam s23,24 ultrayi tercih ederim işlemci benim için **bleep** etmiyor zaten exynos990 kullanmış adamım a15 biyonik mi ne ona geçtim neyse umarım ilerde s26 serisinde ciddi **bleep** koyarlar