cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Arkadaşlar 58k civarı bütçem var S25plus eskiyi getir kampanyası ile 57 civarına geliyor. S24 Ultra çok istiyorum 65k civarı fiyatlarında. Siz ne... View Post

Kilit ekranında ekran çok çok canlı gözüküyor ama ana ekranda çok soluk gözüküyor sebebi nedir acaba?       sistemdeki orijinal duvar kağıdını... View Post

Babama yeni bir telefon almayı düşünüyoruz, aklımda S21 FE var. Vatan bilgisayarda 17.000 TL. Kendim 3 yıldan beri Samsung A52s kullanıyorum. S21 FE... View Post

circle to search özelliğini kullandığımda görseller yüklenmiyor. cihazım s24 , neden olduğunu ve çözümünü bilenler lütfen yazsın.   View Post

Arkadaşlar teknoloji mağazalarından telefon alımında taksitlendirme nasil oluyor. Telefon almayı düşünüyorum ama peşin fiyatına taksit uzun zaman önce... View Post