Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar bu bildirim paneli iki tarafli olarak ayrılmış. Ben bildirim tarafıni daraltip diğer tarafı genisletmek istiyorum. Onu nerden yapiyorduk.... View Post
Ne kadar yer kapliyor View Post
Arkadaşlar telefonum yurt dışı ama server kayıt yaptırdım güncelleme gelince sıfırlayıp güncellemeyi düşünüyorum kayıtla alakalı bir sıkıntı olur mu. View Post
S24 ultraya beta sürüm one ui 7 yükleyen arkadaşlara güncelleme geldi mi bende gelmedi View Post
Telefonumun bildirim sesini farklı bir ses dosyasını aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? zil sesinde sağ üste artı simgesi oluyor oradan... View Post
ikonlari bu sekil nasil degistirebiliyoruz View Post
UI6'da uygulama çerçevelerini daha köşeli olacak şekilde ayarlayabiliyorduk fakat klasör çerçevesi değişmiyordu. Artık uygulama çerçevesini nasıl... View Post
Pil sağlığı ve döngüsü yok bilgisi olan var mı? View Post
Samsungun kendi internet uygulamasını yanlışlıkla sildim geri nasil yükleyebilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1160 | |
1068 | |
1011 | |
996 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |