Original topic:

S22 Ultra Oneiu 7 Sonrası pil kullanımı nasıl sizce?

(Topic created on: 05-23-2025 10:09 PM)
192 Views
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Pil koruması ayarı nerden baksanız 3 saat uzatıyor ömrü nerden baksam 12 saat kullanıyorum cihaz oyun oynamadığım zamanlar wifi sürekli açık EKran QHd bluetooth sürekli açık oneiu 7 nin bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim
10 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Kullandığınız uygulamalarıda ekler misiniz?
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
İnstagram yok googlede nerdeyse 2 saat ve youtube 1.30 saat var başka uygulama kullanmadım instagram kullanmam hayatta alamam bu süreyi s24 ultra var kardeşimde oda instagram kullanınca cihaz dayanmıyor
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İyi o zaman😊
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Bir günümü bunun için harcayacagm bende vpn ve huawei sağlık hep aktif Bluetooth da hep aktif dolayısıyla. Ama yinede mobil veride 6 saat , Wi-Fi de 8 buçuk saatleri görüyorum
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Hatta 19 unda bu şekilde kullanımım olmuş 1748030199177.jpg
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Bendede öyle değerler normalde ama ben pil koruması ayarını açtım o nerden baksan 3 saat ekliyor o yüzden wifi ile 12 saat alıyorum yaklaşık mobil veride az gitmesi gayet normal ben dışarda aktif olduğum icin mobil beri nerdeyse pek kullanmıyorum ama normaldir
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Pil kullanıma bağlı ölsün umrumda değil ama yazılımsal olarak pili bilerek sömürmeleri bana koyuyor. Yoksa tüm özellikleri her cihazımda Allah ne verdiyse açık kullanırım. Git servise parasıyla değiştirip kullanmaya devam yani
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Oneu 8 ile daha iyi olucaktır vulkana gecicek cihazlar ozamanda ordan 2 saat kazanır cihazlar culkan cok verimli
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Ya aslında isteseler 15 saat dayanan batarya da koyarlar ama sonraki cihazı satamayacakları için firmalar bilerek yapmiyor ve sonrasinda da bilerek eski modellerin pillerin eskitiyorlar. Samsung da gördük apple da gördük belki Huawei bunlar kadar popüler olsaydı onları da para kokusu değiştirirdi