cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra cihaz ısınmaya başladı.

(Topic created on: 3 weeks ago)
94 Views
AndroidS24ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bir senedir bu cihazı kullanıyorum çok çok nadir ısındığına şahit olmuştum fakat son 4 5 gündür cihaz sürekli ısınıyor. Buna paralel olarak şarjı da çok çabuk azalıyor ve geç doluyor. Başka yazaşayan oldu mu bu sorunu veya neyden olur?

6 Comments
Galaxy S
Yok bende olmuyor knk havalar isindiya dogal olaeak telefonlarida etkiliyor knk
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Havalar biraz ısınmaya başladı. Bu sebepten bir miktar ısınması normal. Eğer işlemci gücünü etkileyecek işlemlerde yapıyorsanız (ağır fps gerektiren oyunlar) bir miktar ısınması normal.
0 Likes
Galaxy S
Yani oyun falan hiç oynamam normal kullanım aslında Google drive sildim ve düzeldi sanırım biraz daha deneyeceğim
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
İyi sorununuzun çözülmesine sevindim. Ben S25+ kullanıyorum. Isınma hissetmiyorum. Tabi S25 serisi ile S24 ün işlemcisi kıyaslanamaz. S25 serisinin işlemcisi çok daha üstün S24 Ultra nın işlemcisini ezer geçer ama sizdeki işlemci de çok üstün 8 Gen 3. Bir de soğutma sistemi de iyi Ultra da. Normal de kolay kolay ısınmaması lazım.
0 Likes
Bazukacı
Active Level 4
Galaxy S
Kral S25 Ultra kullanıyorum ve tam olarak dediğin şeylerin aynısını yaşıyorum. Normalde canavar gibi olan telefon ortalama 1 haftadır sürekli ısınıyor, kolay kolay soğumuyor ve buna karşılık da şarzı çok hızlı bitiyor. Ben de acaba bende mi bir sorun var diyordum
0 Likes
Galaxy S
Şuanlık Google drive sildim ve ısınma gitti hocam. Özellikle yedekleme yaptığın uygulamalara dikkat et silip deneyebilirsin. Arkada güncelleme yapmadığından emin ol bence arka planda çalışan şeylerle alakalı gibi.
0 Likes