Telefonu gecen sene tam bu zamanlarda aldım , cok ısınıyor telefonu dokunamıyorum 45° gösteriyor ne yapmalıyım , Elim yandı Yardım edin acill View Post
Telefonu gecen sene tam bu zamanlarda aldım , cok ısınıyor telefonu dokunamıyorum 45° gösteriyor ne yapmalıyım , Elim yandı Yardım edin acill View Post
S25+ kullanıcısıyım, One UI 8.5 güncellemesini yapalı neredeyse 1 hafta oluyor. Güncellemeyi yaptığımda çok ısınmasından, ekran kapalıyken çok... View Post
Gercekten cok s ı k t ı artık su one ui nin bitmeyen bugları quick panel kasmasi yetmiyodu bide bu cikti ya gercekten okadar para veriyoruz sözde... View Post
Ekran otomatik parlaklıkta kullanıyorum güneşli havada yüksek parlaklıkta görünüyor ama ekran kısık duruyor aç kapa yaptım cihazı düzeldi ekranı... View Post
S23 kullanan bir tane arkadaşım var Şu kombinasyonla Güç tasarrufunu kullandığını söylüyor ve etki ettiğini söylüyor View Post
#galeri #ai View Post
merhabalar. yaklaşık 4 gün önce aldığım s25 fe telefonumda boşta kullanırken bile elle tuttuğumda cok fazla olmasa da bir isinma soz konusu oluyor.... View Post
One ui 8.5 ile gelmiş yeni farkettim ne işe yarıyor bu ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1315 | |
| 1128 | |
| 1008 | |
| 755 | |
| 678 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 32 | |