cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran Yansıtma

(Topic created on: 11-08-2024 09:56 PM)
128 Views
Reaal
Active Level 4
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar,
Samsung galaxy s23 fe telefon modelimle Samsung marka TV ye bağlanıyorum. Örneğin film izlicem diyelim film görüntüsünü ve sesini aktarıyor bir süreye kadar düzgün şekilde izleyebiliyorum kasma takılma olmadan ama daha sonra seste takılma oluyor. Görüntüde takılma olmuyor görüntü çok iyi aktarılıyor ama dediğim gibi ses problemi var. Sorun nedir? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Reaal,

Konu hakkında, cihazda "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Telefondan görüntü yansıtma hep sorunluydu. Ben de tercih etmem bu yöntemi.
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Tavsiye ettiğiniz başka yöntem var mı cihaz falan
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Yapmak istediğiniz işleme göre değişir. Tarayıcıdan film açıp yansıtıyorsanız farklı tavsiyem olur. Galeriden görüntü yansıtmak için farklı tavsiye veririm.
0 Likes
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Tarayıcı için ne önerirsiniz? Film video açmak için?
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Web video caster uygulamasını kullanabilirsiniz. Samsung tv hiç kullanmadım ama büyük ihtimalle mağazasında vardır.
0 Likes
AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy S
Smart view den mi bağlıyorsunuz yoksa Tab view, tab sound dan mı? ilk yolda zamanla bozulmalar oluyor 2.sinde bir deneyimim yok ancak youtubeden bakabilirsin
0 Likes
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Smart view
0 Likes
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Smart Wiew Diyosan O Allaha Emanet 😁
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Reaal,

Konu hakkında, cihazda "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes