cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sızıntı: Samsung Galaxy S25 Ailesi One UI 7.1 İle Gelecek 😍

(Topic created on: 10-16-2024 02:26 PM)
663 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Samsung bu yıl yazılım segmentini tamamen değiştirdi. Beta 2024 sonuna, Stabil ise 2025 başına ertelendi. Samsung Galaxy S25 serisinde One UI 7.1'in varlığına dair belirsizlik görünüşe göre giderildi.
IceUniverse'in yakın zamanda yayınladığı bir X gönderisi, Samsung Galaxy S25 serisinin One UI 7.1'i başlatabileceğini öne sürüyor. Şirket, SDC24'te One UI 7'nin nihai sürümünü gelecek yılın başlarında yeni Galaxy S serisiyle birlikte sunacağının sözünü verdi.

Geçmişte Samsung, yıl sonuna doğru yeni One UI güncellemeleri yayınladı. Yeni Galaxy S telefonları ilk çeyrekte x.1 yinelemesiyle yüklenerek piyasaya sürüldü. Daha sonra eski Galaxy telefonlar yeni özelliklerle artımlı güncellemeler aldı.

Samsung'un duyurusunun ardından One UI 7.1'in gelemeyeceği varsayıldı. Ancak One UI'nin sürüm stratejisi görünüşe göre değişmeden kaldı. Yeni nesil Galaxy S telefonları One UI 7.1 yazılımını gerçekten başlatabilir.

One UI 7, One UI veya tüm Samsung yazılımının tarihindeki en büyük gelişmedir.
Ancak en güçlü One UI 7'yi deneyimlemek istiyorsanız, lütfen Galaxy S25 Ultra 16GB RAM sürümünü satın alın. En güçlü çipi ve en geniş belleği sağlayacaktır…

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) 16 Ekim 2024 

Sızıntı yapan kişi, 16 GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 4 ile Galaxy S25 Ultra'nın en güçlü telefon olacağını belirtti. Olağanüstü yonga seti sayesinde amiral gemisi performans ve verimlilikte çığır açacak.

One UI 7, mevcut Galaxy telefonlarındaki deneyimleri önemli ölçüde iyileştirecek. Ancak yeni One UI 7.1 sürümü tamamen yeni bir deneyim sunacak. One UI 7.1 güncellemesinin önümüzdeki yılın Mart ayı sonuna kadar amiral gemisi telefonlar için kullanılabilir olmasını bekliyoruz.

Samsung'un One UI 7'sinin tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü getirmesi bekleniyor. Hızlı Ayarlar ve Bildirim Paneli daha kolay erişim için ayrılabilir. Geliştirme yazılımında ima edildiği gibi işletim sistemi genelinde bileşen değişiklikleri de olasıdır.

Kaynak:SammyFans

5 Comments
Galaxy S
Kendin yazıp hazirlasan daha güzel olurdu 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Haber gönderilerine göre değişiyor. Bazen kendi yazdıklarımda oluyor 😀 yinede önerin için teşekkürler
Galaxy S
Rica ederim forumda copy paste gönderiler çok sevilmiyor ondan dedim
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hımm anladım, bilmiyordum öyle olduğunu yani bana hiç öyle bir şey denilmemişti ama artık haber gönderileri paylaşırken dikkat ederim.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
IceUniverse'ın kaynak olarak kullanılması nedense çok garibime gidiyor. Tabiri caizse boş yapıyor gibi geliyor. Her güncelleme öncesi yok şöyle uçacak yok böyle olacak falan diyor bir şey çıkmıyor. Para almıyorsa ne için böyle yapıyor merak ediyorum. Zaten her seferinde reklamını yaptığı şeyden bir süre sonra yok şöyle kötü böyle kötü demeye başlıyor.