cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Buds 3 pro da Sesli komut bixby nasıl google asistana değiştiriyoruz bilgisi olan yardımcı olucak var mı acaba ayarlarda bulamadım ?  View Post

Allah icin bu niye boyle hata veriyor birisini ariyom donuyor az kalsin telefonu kiricam valla    Allah icin bu niye boyle hata veriyor birisini... View Post

Kar

This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.  S23u View Post

Telefonu yeni aldım ve hiç elimi sürmediğim halde pil değeri %2 düştü. Chatgptye sordum o da bana telefonun kendini tam senkron edebilmesi 2-3 gün... View Post

Samsung'la ilgili bir problemim var bir müşteri temsilcisi atıyorlar iki gündür müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum böyle bir saçmalık yok... View Post