odinle home csc seçip kurdum sonradan cscyi elle değiştirdim yeni güncelleme gelmedi sorun nerde View Post
odinle home csc seçip kurdum sonradan cscyi elle değiştirdim yeni güncelleme gelmedi sorun nerde View Post
Ben başlıyorum. En beğendiklerim pil ve görsel çok iyileşmiş. Beğenmediğim widgetler daha estetik olabilirdi özellikle saat için. Bir de kilit... View Post
Ne zaman gelicek yaaa offff herkese geldi View Post
Hayatmzda pekde çok değişen birsey yok sanki pil çabuk bittiyor gibi dünden beri. View Post
Samsung, belirlenen dağıtım planı kapsamında Avrupa'daki Galaxy Tab S10 Ultra ve Tab S10+ modelleri için One UI 7'yi yayınladı. Samsung,... View Post
Telefonum S23 aldığım gibi kullanıyorum güncelleme yapmadım hiç çok da memnunum 7 gelsin yine yapmayı düşünmüyorum hemen belki ileri de olabilir. Hem... View Post
Şimdi otomatik indirmeye başlandı, cihaz avrupa cihazı size geldi mi ? View Post
Merhabalar s24 cihazımda güneş batacağına doğru kilit ekranı hafiften kızarıyordu veya gece olduğunda fotoğraf soluk sabah güneş doğduğunda daha... View Post
Dostlar Meta servisleri nedir? İlk defa şarjımın telefon boştayken bu kadar gittiğini gördüm. Gece %78-%79 civarındaki şarjım, gördüğünüz gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1600 | |
1326 | |
1283 | |
1126 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |
30 | |