cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

S22

Posted by      in  Galaxy S

Merhaba, fotoğraf için camera asistant uygulaması indirmeli miyiz yoksa bu özellik nasıl ayarlanıyor sadece expert raw için mi geçerli bi de View Post

Yıllardır istediğim özellik nihayet geldi arkadaşlar. Sanırım ağustos güncellemesi ile geldi daha önce **bleep** etmedim çünkü. Artık SMS yollarken... View Post

merhaba arkadaslar galaxy store giremiyorum güncelleme de yapamıyorum bu ekran çıkıyor hepsini isaretlemeden de devam edemiyorum ayni sorunu yasayan... View Post

Telefonumun ayarların sorununu bildirdiğimden beri bazı sorunlar çözüldü ama henüz tam çözülmedi tehditler sistem ayarlarını bozdu tehditleri çözüp... View Post

Herkese merhaba s23 plus cihazım şöyle bir kılıf düşünüyorum. Bunun aynısından kullanan varmi. Varsa atabilir mi görsel olarak merak... View Post

Merhaba, S21 fe kullaniyorum arkadaşlar mat ekran dışında kaliteli ve dokunmatiği çok etkilemeyen ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum. View Post

Telefonu ilk aldigimda neredeyse gozumle goruyomusum gibi gercekci ve oldukca detayli cekiyoru alali yaklasik 2 ay oldu ve ciddi bir **bleep** var ilk... View Post