Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Play Store'da sunulan en son WhatsApp beta güncellemesi (sürüm 2.24.26.20) ile Android kullanıcıları için video oynatma hızını ayarlama özelliği... View Post
Videoyu acamayanlar için; https://vt.tiktok.com/ZS6Fo82UX/ View Post
Sizce 5 saat nasıl bir sonuç ? View Post
Samsung Galaxy Z Flip 4 için Aralık 2024 güncellemesi yayında Samsung’un Aralık 2024 güncellemesini alan son model Galaxy Z Flip 4 oldu. F721USQS7GXKC... View Post
Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda s24fe aldım. 0.6x video ve fotoğraf çekiminde bulanıklaşma oluyor normal midir acaba View Post
One UI 7 beta 2'ye ait en son sürüm açık ve koyu ikon paketlerini isteyenlere özelden atarım 😊 View Post
Sizce nasıl ? View Post
Hangisini çok beğeniyorsunuz View Post
Her modemde değil yalnızca bir modemde bu hata oluyo ve sadece ben yaşıyorum bu hatayı Normalde sorun yokken bir anda internet olmadan bağlı diyo... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1462 | |
825 | |
442 | |
409 |