Original topic:

S25 Plus Hakkında Fikirleriniz Nedir?

(Topic created on: 04-29-2025 12:35 AM)
333 Views
Elyus
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yeni bir telefon alacağım şuanda aklımda S25 Plus almak var, sebebi ise Ultra modelinin fiyati çok yüksek geliyor düz modelinde hem batarya performansını hem de ekran boyutunu pek beğenmedim bu sebepten kendime en yakın olarak plus modelini gördüm. S25 Plus kullananlar var ise tavsiye ederler mi? Begendikleri ya da hayal kırıklığına uğradıkları kısımlar nedir? Bilgi verir misiniz 

Not: S24Ultra ya da daha eski bir ultra modeli almak istemiyorum güncel cihazlardan kendime en mantıklı olani seçmek ve kullananlardan fikir almak istiyorum.
7 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Alınabilir hocam. Ultra modelinden farkı S pen ve kamera sadece.
mrc0754
Active Level 8
Galaxy S
Alınır tek farkı s pen/kamera-zoom/batarya/ekran boyutu s pen zaten çok kullanan yok zoom da eğer ben her yeri zoomlayarak bakmayacağım diyorsan alınır batarya da zaten çok az **bleep** var ekran boyutunda da çok az farklar var
Elyus
Active Level 1
Galaxy S
Kamerası bana gayet yeterli geldi test ettiğim kadarıyla çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim zaten. Benim için önemli olan performansı onuda detayli performans incelemelerine baktigimda ultra modeli ile aralarinda neredeyse hic **bleep** yok 1-2 derece daha sicak calisiyor ona bağlı bir kayıp var o da olsun artik
mrc0754
Active Level 8
Galaxy S
Alınır o zaman eğer eski cihazınızı vermek isterseniz +5000 tl de kampanyası var samsung un işlemcide de çok az farklar var zaten dediğin gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 Plus alınabilir evet. Batarya ve büyük ekranıyla güzel tercih olur. Almışken bence de güncel amiral gemisi almak daha mantıklı
Elyus
Active Level 1
Galaxy S
Herkes böyle söyleyip kimse tercih etmeyince merak ettim bende bir sorun mu var acaba diye 😁
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Ben 1 aydır kullanıyorum bence çok güzel telefon ben çok memnunum tavsiye de ederim 😊