Herkese selam, Ocak ayında yayınlanan güvenlik güncellemesi başlıklı güncellemeyi yükledikten sonra ekranda renklerde solma var. Önceki yamadaki... View Post
Herkese selam, Ocak ayında yayınlanan güvenlik güncellemesi başlıklı güncellemeyi yükledikten sonra ekranda renklerde solma var. Önceki yamadaki... View Post
S25 fe yavaş girip yavaş cıkıyo donuyo biraz View Post
Asla instagrama girmiyor. İnterneti görmüyor ama diğer bütün uygulamalar videolar her şeyde internet sorunsuz çalışıyor View Post
Eskiden kampanyalarda ek takas desteği vardı bayağı iyi veriyordu şimdi yoktur vermiyor s26 ultra için View Post
Google’ın ses sentezi çok robot gibi, yapay ve hoş değil. Daha doğal, gerçekçi bir TTS arıyorum.Bu konuda hiç burada konuşulduğunu görmedim. View Post
SAMSUNG A34 DE 1 SAATLİK SES KAYDI BAŞLATTIM İLK 7 DK ALINMIŞ GERİ KALAN KAYITTA SES YOK NEDEN BÖYLE OLMUŞTUR View Post
Günlerdir şebekem çekmiyo 1 2 diş anca türkceli aradım güncelleme yaptılar yok simi çıkarıp taktım yok ne yapsam olmuyo başına gelen ya da çözümünü... View Post
Sürekli foruma yazıp kirletmek istemiyorum nereden takip edeceğiz neler olup bittiğini ? Cihazım S24Ultra View Post
S21 fe kullanıcılarına soru sizlerde de kamerada videoya geçerken gecikmeler oluyor mu yada kasmalar falan özellikle HDR10+ kayıt özelliğinde ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1365 | |
| 1111 | |
| 866 | |
| 811 | |
| 766 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 23 | |
| 22 | |