Saf kodlar cıdden baska sen onceden hazır koda kendınkını eklersem agırlasır ama en bastan oyle kodu yaparsan hafif sistemden başlarsın ama fazla... View Post
Saf kodlar cıdden baska sen onceden hazır koda kendınkını eklersem agırlasır ama en bastan oyle kodu yaparsan hafif sistemden başlarsın ama fazla... View Post
Ayarlari soyler misiniz? View Post
Ben onuroloji uzmaniyim yani onurolog olarak gorev yapmaktayim. Meslegim icin sizce s25 plus uygunmu yoksa s26 ultra modeline mi yonelmeliyim? View Post
Paneli nasil boyle yapabilirim birisi yardimci olabilirmi s24fe cihaz View Post
Düzenleme:Şuanda böyle birşey yaptım büyük ihtimalle uzuncana bu kalır güzel oldu şuanlık tasarımım böyle kalıcı bir tasarım belirlemedim. View Post
Galaxystore swallet hariç kart kabul etmiyor artık kullanmayacam çünkü hiçbir hediye vermiyor swallet diğer kartlar hiç yoktan hediye veriyor View Post
Resmi açıklamaya göre Apple lphone 11 e iOS vereceğini açıkladı. Bakın bu telefon 7 yıllık bir telefon. 2019 yılında çıkan bir telefona halen... View Post
Koğuş kalk artık 8,5 zaten takılamalarla kasmaalarla dolu arayüz yaptınız bari hatanızı telafi edip haziran yamasını yagınlayop düzeltin şunu be... View Post
s23 ultra 50 den sonra çok yavaş doluyo View Post
Cıhanızda lut video ozelıgı var yenı olanlarda 24 ustu var altı varmı bılmıyom ama guzel videolar cekebılırsınız atmosferlı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1315 | |
| 1128 | |
| 965 | |
| 755 | |
| 685 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 32 | |
| 20 | |