Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Kaynak Sam Mobile View Post
Düz 23 ve 24 modellerinde yüz tanımalı şifre konulduğu zaman kamerada beyaz sensör çıkıyor fakat s23 fe serisinde bu sanirim yok , yada varsa nerden... View Post
Samsungta hatırlatıcı varmı baktım bulamadım iphonedaki gibi View Post
Bunu seçmiyor View Post
Info abd seçiyorum böyle hata veriyor yardım eder misiniz View Post
S23 serisine Vulkan desteği eklenecek mi? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? View Post
Samsung güncelleme nerde ?? View Post
Bazı S22 kullanıcıları Pil Aktivitesi ekranı paylaşıyor, bu ekranı ben bulamadım S22 901E'de.. Nasıl açacağız, 3.parti uygulama ile mi.. View Post
Arkadaşlar merhabalar, Galaxy store bildirimlerini nasıl kapatabilirim?Kapatma aktif değil seçime izin vermiyor böyle saçmalık olamaz..Samsunga... View Post
Konuma geldiğinde çalışan modum aktif ama konumda olmama rağmen etkinleşmiyor. Bilinen bir hata var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1663 | |
1198 | |
1177 | |
1089 | |
986 |
User | Count |
---|---|
60 | |
38 | |
33 | |