cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirimi Kapatamamak

(Topic created on: 05-02-2025 10:05 AM)
205 Views
Seftin
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhabalar,

Galaxy store bildirimlerini nasıl kapatabilirim?Kapatma aktif değil seçime izin vermiyor böyle saçmalık olamaz..Samsunga geçende kabahat..

Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.

image

10 Comments
Galaxy S
Şimdi bakarken şunu çözdüm o ses ve titreşimi açıyorsun Yukarıdaki aktif oluyor ve kapatıyorsun bunu denedim aynı şekilde yaptı istersen o şekilde de sonucu çıkıyor
Seftin
Active Level 4
Galaxy S
Hocam denedim ama hala seçime izin vermiyor maalesef
0 Likes
Galaxy S
Yani ses ve titreşim olan yeri açtım diyorsun peki aşağıda iki tane buton var İkisini de seçip ses ve titreşimi aç Aynı şekilde bak tekrardan bir dene
Seftin
Active Level 4
Galaxy S
Evet hocam dediklerini aynen yaptım değişen bir şey olmuyor belki sürümlerimiz farklı olabilir
Galaxy S
Isterseniz bir de güncel mi diye bakın eğer ki güncelleme Geldiyse bir güncelleme yapın tekrar bir deneyeyim istersen
PoğaçamenTR
Active Level 7
Galaxy S
galaxy storeun hiçbir şeyi ile oynanmıyor ki. mesela Sound assistanttan tekli uygulama sesinden Galaxy storeun sesini kısmayı dene kısılmıyor da
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Neden kapatmaya çalışıyorsunuz ki Galaxy Store bildirimlerini? Tabii ne isterseniz onu yaparsınız da ben hiçbir anlam göremiyorum
Seftin
Active Level 4
Galaxy S
Galaxy store kullanmıyorum indirim fırsatı gibi bildirimlerini de almak istemiyorum
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Valla bana hiç öyle bildirimler gelmiyor. Gelse bile günde en fazla 1-2 tane gelir herhalde o da az bir şey. Samsung özellikle kapatmanıza izin vermiyor, kullanmasanız bile birçok Samsung sistem uygulaması Galaxy Store ile kendini güncelliyor mesela. Önemli bir uygulama yani