Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Uzun süren gecikmelerin ardından Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 dağıtımlarını hızlandırmaya başladı. Galaxy S22 serisi ve S23 FE modeli yeni... View Post
Gerçekten tatmin edici bir performans diye düşünüyorum... Günlük aktif bir şekilde 4.5G,Bluetooth,GPS açık. View Post
Telefonum s23 ultra yurtdışı eux sürüm güncelleme gelmedi neden acaba ? View Post
Arkadaşlar hep s23 güncellemeleri ile ilgili haberler var. S22 Ultra ne zaman güncelleme alır ona göre telefonu yedekleyip sıfırlayacam. View Post
Arkadaşlar, telefonda güç tuşuna basılı tuttuğumda Gemini açılıyor, sorun yok. Ama saatte basılı tuttuğumda Google Asistan açılıyor. Saatte Gemini... View Post
Now bar'da Google futbol maçlarını nasılsın takip edebilirim View Post
Güncelleme az önce düştü benim telefona hata çok mu acaba arakadaslar indireyim mi bekleyeyim mi sizce? Kısa bir süre s25 ultra kullandım arayüz ve... View Post
Telefonu güncelledikten sonra hard reset attım, yedeği tümüyle geri yükledim. Telefon eski tüm ayarlarına tekrar döndü. Sıfırlama işe yaramamış mıdır? View Post
Arkadaşlar one iu 7 ile s 23 ultraya gelmeyen özellikleri yazabilir misiniz View Post
Dosyalara girdiğinizde ana menüye favori eklediğiniz dosyaların kaldırmak için üzerine basılı tutup sildiğiniz de dosyaları komple siliyor çöp... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1634 | |
1161 | |
1067 | |
1020 | |
1013 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |