cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

Gerçekten tatmin edici bir performans diye düşünüyorum... Günlük aktif bir şekilde 4.5G,Bluetooth,GPS açık.   View Post

Telefonum s23 ultra yurtdışı eux sürüm güncelleme gelmedi neden acaba ? View Post

Arkadaşlar hep s23 güncellemeleri ile ilgili haberler var. S22 Ultra ne zaman güncelleme alır ona göre telefonu yedekleyip sıfırlayacam.         View Post

Arkadaşlar, telefonda güç tuşuna basılı tuttuğumda Gemini açılıyor, sorun yok. Ama saatte basılı tuttuğumda Google Asistan açılıyor. Saatte Gemini... View Post

Telefonu güncelledikten sonra hard reset attım, yedeği tümüyle geri yükledim. Telefon eski tüm ayarlarına tekrar döndü. Sıfırlama işe yaramamış mıdır? View Post

Arkadaşlar one iu 7 ile s 23 ultraya gelmeyen özellikleri yazabilir misiniz  View Post