Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Herkese merhaba s24 plus cihazim ui7 den önce güç tasarrufu açıkken ekran zaman asimi 5dk yapabiliyordum şuan yapamıyorum bilgisi olan varmi güç... View Post
Spen ile fotoğraf çekme özelliği bulamadım s25 ultrada yardımcı olabilir misiniz bu büyük bir eksiklik bence yoksa eğer View Post
Merhaba, S23 Ultra, kayıtlı CSC'li cihaz kullanıyorum. Galaxy Watch 7 almak istiyorum; kullanımda herhangi bir sorun çıkar mı? Samsung Pass'i... View Post
Son zamanlarda şarj sürem kısılmış gibi hissediyorum bu değerler iyi midir değerlendirmenizi bekliyorum. View Post
Kilit ekranındaki saat boyutu, bilmediğim bir sebepten ötürü sürekli en küçük haline geri dönüyor. Kilit ekranı ayarlarına... View Post
Görüldüğü üzere BYD9 dan BYDE sürümü yüklenmiş durumda bu demek oluyor ki kararlı sürüm yüklenmiş (yanlış bilmiyorsam) ve en erken ihtimalle... View Post
Samsung telefonların bir çoğu henüz UI 7 bile almamışken Temmuz - Ağustos gibi UI 8 dağıtılacağı söyleniyor, bu doğru mu? (Galaxy s25 U) View Post
Arkadaslar resmi olarak turkiyeye geldi mi guncelleme şuan betada oldugum icin ona gore cikicam cihaz samsung s23 ultra View Post
Arkadaşlar s21 telefonum ile epey sitesinde HDR ve HDR10+ video çekebileceğim söyleniyor Kamera ayarlarından ise sadece hdr10+ aktif... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1169 | |
1111 | |
1055 | |
1044 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
29 | |