cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Otomatik Güncelleme

(Topic created on: 04-26-2025 08:25 PM)
290 Views
Cankrky
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar.

Ben One7 beta sürümünden itibaren sürekli güncellemeyi manuel yaptım. 
Artık uğraşmak istemiyorum diye son sürüme direkt odinden flashlama yaptım. 
Anlamadığım bir durum var. 
Google play sistem güncellemesi halen şubat ayında ve csc değiştiğim halde gelmedi. 
Sorun nedir?

image

12 Comments
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Hocam ayarlardan güvenlik ve gizlilik > güncellemeler> google play sistem güncellemesi ne tıklayın güncelleme varsa gelecektir
Cankrky
Active Level 3
Galaxy S
Yani rom ile csc farklı diye otomatik güncelleme alırım doğru muyum?
0 Likes
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Eğer cscniz romunuz ile uyumsuz ise güncelleme gelmez hocam romum csc ile uyumlu olması lazım örneğin eux romda iseniz Fransa Almanya vs. ülkelerin cscsi çalışır ama Türkiye çalışmaz ya da şuan arabistan cscsine sahipsiniz eux romda çalışmaz . Romunuz nedir?
0 Likes
Cankrky
Active Level 3
Galaxy S
Anladım hocam. Rom EUX csc KSA yapmıştım şimdi geri EUX yaptım.
Artık oto güncelleme alır dediğin gibi 🙏🏻
0 Likes
Cankrky
Active Level 3
Galaxy S
O bölge csc kodu ile gelmiyor mu, anlamadım açıkçası?
0 Likes
Cankrky
Active Level 3
Galaxy S
Yukarıda gönderdiğim ekran görüntüsünde mevcut hocam. Sadece csc yi EUX yaptım sonrasında
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Csc yi eux yapman bir işe yaramaz.Zaten şuan bütün s24 ler şubat yamasına sahip,google guncellemelerinin samsung csc si ile alakası yok,tavsiyem eski uyumlu csc ne tekrar dönmen.Sürumün byd9 oldugun için şuan çoğu csc ile uyumludur zaten abd,eux ve kore hariç istediginiz csc ye geçebilirsiniz.
Cankrky
Active Level 3
Galaxy S
EUX kalsın o zaman, yeni güncelleme geldiğinde oto gelmez ise diğer arkadaşların dedikleri gibi yaparım
0 Likes
attilabeg
Active Level 5
Galaxy S
Hocam eux yapmayın eux sim ile entegre çalışıyor diyolar güncelleme almıyormuş. Almanya olur fransa olur polonya olur avrupaya dahil bir ülkenin cscsini atın
0 Likes