6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Gözüme batan tek sorun Now Bar always on display de ortalı şekilde değilde bi tarafa daha yakın şekilde duruyor. Düzeltilir buda umarım View Post
Malum perf z kaldırıldı. Geliştirici seçeneklerini açmadan bu iki değere nasıl bakarım? Geliştirici seçeneğinde fps takibi var ama sıcaklık yok. Fe... View Post
Samsung, 2 yıldır çok büyük bir güncelleme için çalıştığı yazılımı, One UI 7'yi (koskocaman bir yazılım!) S23 Ultra telefonuma daha 1 gün bile... View Post
Arkadaşlar gerçekten onui 6.1 güzeldi ben pisman oldum gunceleme yaptim valla eskisi guzeldi bunu begenmedim bildirimler guzel gelmiyor... View Post
S25 ultra performansı 1 ay içindeki performansı sizce iyi mi yoksa bir sıkıntı var mı? View Post
Sil mesajlarımı sil le beni duyuyor munnn samsung burda yazmasam bile heryere yazıyorum şiirimi ver güncellemeyi verrrr artık bak öyle bir beddua... View Post
Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesi Avrupa'daki Galaxy S24 FE modeli için yayınlandı. İşte ayrıntılar! Samsung, daha önce defalarca... View Post
Evet merhaba öncelikle günaydın sabah beni samsung müşteri temsilcisi aradı az önce telefona Hard reset atınca garanti kapsamı olur mu diye soruyo... View Post
Bu ayrımcılık sebebi nedir? İkisi de Türk halkı. Hani nerde bu güncelleme?????? Ekleme: bangladeş gibi ülkeler bile almış. Yazıklar olsun samsung... View Post
23 fe güncellemeyi sal artik View Post
User | Likes Count |
---|---|
1726 | |
1190 | |
1114 | |
1008 | |
1002 |
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |