cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 7 alameti faikası

(Topic created on: 3 weeks ago)
368 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 5
Options
Galaxy S
Samsung, 2 yıldır çok büyük bir güncelleme için çalıştığı yazılımı, One UI 7'yi (koskocaman bir yazılım!) S23 Ultra telefonuma daha 1 gün bile olmadan indirdim. Beğendiğim birkaç özellik vardı; kendinizi daha gelecekte hissettiren pil simgesi ve Now bar eklenmesiyle mutlu oldum. Ama hani o "vay" dedirtecek aşırı hızlı uygulama geçişleri mi? Yok. Telefon donanımsal mükemmellikte; One UI 6'da hiçbir kasma, donma yapmazken One UI 7'de felaket. Kasma, donma, hatta uygulamayı kapatıp ana ekrana geldiğimde ana ekranındaki uygulamaların birkaç saniyeliğine tamamen ortadan kalkması... Gemini'yi güç tuşuna basarak açmak yerine, ekranın alt köşelerinden kaydırarak açmayı yeğlerim çünkü güç tuşuna uzun basınca sesleri tamamen açıp kapatmayı (Good Lock üzerinden bu ayar aktif edildi) çok daha konforlu buluyorum ve işin sıkıntısı, kaydırma hareketleriyle tekrardan eski şekliyle Gemini'yi aktif etmek mümkün değil. Bir arkadaştan duydum; şarj ederken saçma sapan bir şekilde yüzdesini %40'tan %90'a bir anda çekmesi ki bu ultra cihazlarda bu tarz anormal şarj gösterimleri aşırı güvensizliği doğuran istenmeyen durumlardır. Yapay zekâda ufak tefek artan özellikler olması güzeldi, ama birkaç güzel özellik alacağız diye (gerçi Now brief bana gelmedi ve bazı cihazlarda pil ömrünü gösteren pil sağlığı kısmı da bana gelmedi) almadığımız özellikler ve kaybettiğimiz özelliklerle dolu bir güncelleme olmuş. Umarım en yakın zamanda en azından bu kasma donmanın düzeltilmesi için bir yama güncellemesi yayınlarlar. One UI 7'nin doğasına ters bir durumla karşılaşmak çok can sıkıcı...
19 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Kasma hakkında: güncelledikten sonra telefonu sıfırladınız mı? Genellikle büyük güncellemelerden sonra sıfırlanması tavsiye ediliyor.
Galaxy S
İşte anlatmak istediğim sıkıntılardan biri de bu bu telefonumda önemli veriler var ve neden bir güncelleme sonrası telefon sıfırlama ihtiyacına zorlanıyorum ki ... bunlar markanın kalitesini düşüren durumlar
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Malesef hocam. Mümkünse önemli verilerinizi clouda, smart switch ile bilgisayar varsa bilgisayara aktarın.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bütün markalarda bu öneriliyor hocam. O stabil dediğimiz iPhone'da bile uzun süre sıfırlama yapılmayınca yavaşlayabiliyor.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Dostum kasma olmaması lazım. Cihazını sıfırlamayı dene. Ben kurduğum ilk günler klavye sorunluydu o da düzeldi. %85 iyi çalışıyor bende
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
Güncelleme sonrası kasıyorsa sıfırlayın.Düzelecektir.Bu güncelleme eski one ui kodlarını kullanmıyor.Güncelleme öncesi telefonda kalan eski kodlar yavaşlatıyor
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Wipe cache partition yapmakta çözüm olur mu?
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
Çözüm olabilir.
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Yan tustan sessize almayı nasıl yapabilirim
0 Likes