Arkadaşlar yardım edin lütfen cihazı mayıs ayında aldım zamanla düzelir dediler düzelmedi cihazın Ekran açık pil süresi ortalama 4 saat 120 hz ekran... View Post
Arkadaşlar yardım edin lütfen cihazı mayıs ayında aldım zamanla düzelir dediler düzelmedi cihazın Ekran açık pil süresi ortalama 4 saat 120 hz ekran... View Post
3 gün önce S20 FE 128/6 Snapdragon olan modeli satın aldım, Bu sabahtan itibaren olmak üzere her iki "2" dakikada bir kilit ekranında donma ve... View Post
1.5 yıldır s20 fe kullanıyorum genelde youtube ve discord gibi uygulamalar kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum yaklaşık 60 gb boş alanı var ve benimki... View Post
Samsung Shop sitesine "S23 FE Special Edition" eklendi. Cihazın piyasaya çıkış tarihi yakın olabilir. View Post
Lütfen bu iki cihazı olanlar, çektiği en iyi manzarayı atabilirmi( hiçbir oynama veya düzenle yapılmamış olması gerek) kameranın kalitesini görmek... View Post
Merhaba. 2 yıllık S20 FE snapdragon, 125 gb dolu, instagramı, kamerayı ve birkaç oyunu aktif kullanıyorum. 3 saat 25 dakika ekran süresi %85 sarj... View Post
Arkadaşlar ekran gorüntüsünde de gördüğünüz gibi 16 saat kapalı kalma süresi ile 2 saat ekran süresi sonunda şarj %61 bu normal değil diye... View Post
S21 kullanicilari arasnda bu aralar kamera kullanirken donma yada kasma yasayan var mi ? Vide edit programlar yada instagram reels yaparken donuyor... View Post
Android 14 QPR1 sonunda tabletlerdeki ve katlanabilir cihazlardaki posta kutusu uygulamaları için bir düzeltmeye sahip. View Post
Sabahtan beri oyun oynuyorum 😅 View Post