Youtube'de falan gördüm maç skoru falan ekliyorlar oraya. Onu nası yapıyorlar ? Bende orda sadece Now Brief ögesi var birde Spotify'dan müzik... View Post
Youtube'de falan gördüm maç skoru falan ekliyorlar oraya. Onu nası yapıyorlar ? Bende orda sadece Now Brief ögesi var birde Spotify'dan müzik... View Post
Az önce yaptım puan nasıl sizce View Post
Galaxy S24 Plus kullanıyorum. Normalde yağmurda kullandım, daha önce hiçbir sorun yoktu. Dışarıda yağmur başladı, telefon cebimdeydi, hiçbir şekilde... View Post
Rica ediyorum şu fotoğraflara bakarmısınız 12 Mp 50 ve 200 den daha iyi görüntü veriyor yapay zeka... View Post
18 Serisinde bile Samsung Sensörleri Kullanılacak ISOCELL Gerçek bir fotograf deneyimi sunuyor lakin Xiaomi Ve... View Post
Halihazırda kullandığım S24 Ultra'nın yanına NOTE 10+ aldım. Baya iyi telefonmuş o da. Sorum şu bu telefonların S-pen kalemlerini değiştirip... View Post
Herkese merhaba Members Ailesi😊 Bixby Widgetleri Değişmiş One Ui 8.5 ile bixby büyük bir güncelleme bekliyoruz zaten. One ui 9 ilede... View Post
Sımdı uygulamaları arkaplanda sılmesek sadece cıkıs yaparak kullansakmı daha az sarj gıder yoksa genelde silip yeniden gırmekmı sımdı silince yeniden... View Post
Aynı şey daha önceki telefonumda da başıma gelmişti klavye telfonun kilidini açtığım sıra geliyor geri gidiyor kendi kendine her zaöan olmuyor daha... View Post
Birisi şu nowbar da canlu skoru nasıl açıldığını detaylı yazabilir mi lütfen. Google ingilizce bölgede ingiltere ama çalışmıyor.. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 594 | |
| 459 | |
| 408 | |
| 404 | |
| 351 |