Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
yetkili servisin cihaz onarımını reddettiği ve yazılım güncellemesi ile cihazımi geri verdiği ekran sorunu View Post
En doğru şarj etme yöntemleri nelerdir ; (?)Hızlı şarj kapalı halde kullanarak mi şarj etmeliyiz?Şarjı %30'un altına indirmeden şarja takıp %80... View Post
yetkili servisin cihaz onarımını reddettiği ve yazılım güncellemesi ile cihazımi geri verdiği ekran sorunu View Post
Evet bi ben kaldım bunu eleştirmeyen yetmezmi samsung dışlandığımız muhtemelen s24 fe s23 fe s22 ye ayni anda hafta içi verecekler ama bu unutulmaz View Post
Benimle inatlaşmayın modlar boşuna uğraşırsınız.Sildikleri için bir daha anlatıyorum. İki uygulamaya ihtiyacımız var. Shizuku ve aShell... View Post
1 yıllık kullanım sonucu batarya sağlığı View Post
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Duvar-Ka%C4%9F%C4%B1tl%C4%B1-AOD-desteklenmeyen-cihazlarda-nas%C4%B1l-yap%C4%B1l%C4%B1r-One-UI/td-p/19282... View Post
Nasıl arkadaşlar View Post
Arkadaşlar, başıma gelen olayı anlatacağım. CSC değiştirip güncellemeyi yükledim, sorunsuz bir şekilde kullanıyordum fakat NFC özelliğini kullanmaya... View Post
Benim ana ekran böyle. Sizce 10 üzerinden kaç? View Post
User | Count |
---|---|
57 | |
37 | |
33 | |
27 | |
23 |