cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yine kaldırmışlar ve ben yine paylaşıyorum Vulkan konusunu

(Topic created on: 05-04-2025 02:46 PM)
610 Views
Kazikate
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Benimle inatlaşmayın modlar boşuna uğraşırsınız.Sildikleri için bir daha anlatıyorum.

İki uygulamaya ihtiyacımız var. Shizuku ve aShell (aShell'i F-Droid'te bulabilirsiniz. Shizuku Play Store'da var.)

1-) Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ve kablosuz hata ayıklamayı açın.

2-) Shizukuyu açın ve eşleştiriliyor kısmından eşleştirmeyi yapın.

3-) Yine Shizukuyu açıp Başlata tıklayın. Bir süre sonra en aşağıda Service started ile başlayan bir yazı göreceksiniz. O zaman Shizukuyu aktifleştirmiş olacaksınız.

4-) Shizuku çalışıyor kısmının altındaki yetkilendirilmiş uygulamalar bölümünden aShell'e yetki verin.

5-) aShell'i açıp sırasıyla bu komutları girin.
 adb shell setprop debug.hwui.renderer skiavk
 adb shell am crash com.android.systemui
 adb shell am force-stop com.android.settings
 adb shell am force-stop com.sec.android.app.launcher
 adb shell am force-stop com.samsung.android.app.aodservice
(2. komut Android sistem arayüzüne crash verdirtiyor bu yüzden ekran komple kapanıp sizi kilit ekranına atabilir endişelenmeyin. Sadece kilidi açıp kalan 3 tanesini yine sırasıyla girip çalıştırın.)

Kontrol etmek için Geliştirici seçeneklerinde GPUWatch'ı aktifleştirebilirsiniz. (NA şeklinde gözüküyorsa bir kaç uygulamaya gir çık yapın gözükecektir.)

Cihazı her yeniden başlattığınızda yine OpneGL'e geçiyor. Baştaki eşleştirme adımını yapmanıza gerek yok ama sadece Shizukuyu başlatıp komutları girin yeterli.

Bu işlem şuan One UI 7 yüklü S23 serisinde çalışıyor onun dışındaki bir cihazda denemedim. 

S23 Ultra cihazımda OpenGL ile yoğun kullanımda en fazla 8 8,5 saat alırken Vulkan ile 10,5 saat aldım.

Modlar bu konuyuda silerse aynısını yine paylaşacam. Her sildiklerinde bir daha paylaşacam bu da onlara inat olsun.
19 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
😂 komik bir durum. yapılan sisteme müdehale ediyor diye siliyorlar muhtemelen ama gerçeten iyi yönde müdahale ediyor aslında
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Nasıl iyi yönde müdahale ediyorlar anlamadım?
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Yok bu attığınız şey iyi yönde müdahale ediyor demek istemiştim
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Haaa anladım kusura bakmayın.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
İşin ironik tarafı yabancı forumlarda kaldırılmıyor sadece türkiyede kaldırılıyor. Ben yabancı forumda görüp ilk günden yapmıştım yani hala aynı postlar duruyor😂
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Anlaşılan burdaki Modlarda yandaş...
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam burdaki moderatörler tamamen keyfi takılıyorlar. İstedikleri gönderiler duruyor işlerine gelmeyen gönderiler siliniyor.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Saçma gönderiler silinmiyor, ama yararlı gönderiler siliniyor vay be.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Bende bu şekilde inatlaşırım. Panoya pinledim zaten her silindiğinde paylaşacam aynısını.
0 Likes