6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Merhabalar, son zamanlarda s24 fe kullanan bazı kişiler cihazlarını 2.0 PD destekli adaptörler kullanarak cihazını aynı bataryası sökülmüş bir laptop... View Post
Cihaz tamiriyle ilgili bilgisi olan var mı View Post
Arkadaşlar bana bugün güncelleme geldi ve güncelledim ama s23 e özel olan duvar kağıtları falan gitmiş ve hatalar hala fazla ozaman neden güncelledik... View Post
Hangisine geçeyim sizce ? View Post
PUSUDAYIZ View Post
İş arkadaşımın S23 üne One UI7 ye güncelledik deneyimledim arkadaşlar Now Bar kilit ekranında görmek isterseniz galaxy store dan Always On Display... View Post
S21 FE One UI 7 Vulkan ile mi gelecek arkadaşlar bilginiz var mı? View Post
güncellemeden sonra sarj hızlı bitmeye başladı bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözülür ne yapmam lazım View Post
1) Samsung Email Android tarafında gördüğüm en iyi e posta uygulaması olabilir. POP3 IMAP gibi geniş protokolleri desteklemesi, farklı mailleri harika... View Post
Ne kadar bu kadar kötü bir paneli var ozellikle oyunlar da netlik çok kötü pixel pixel resmen View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
32 | |
23 | |
19 |