Kamerayı kullanınca çn kameranın üzerindeki hopörlörden cızırtı çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Güncelleme ile alakası olabilir mi? View Post
Kamerayı kullanınca çn kameranın üzerindeki hopörlörden cızırtı çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Güncelleme ile alakası olabilir mi? View Post
İyi günler dilerim. s21 plus one ui 5.1 kullanıyorum. Ama kullandığım diğer cihazlarda olan çok güzel bazı özelliklerin one ui 5.1 gibi bir... View Post
S23 de olduğu gibi s22'lerde de bu problem var sebebi nedir? Güncelleme ile düzeltilebilecek bir şey mi? View Post
Kamerasına güvenerek aldığım s23 ile tamamen sarsıntısız çektiğim bir fotoğraf paylaşıyorum. Normal değil bu, ne yapacağımı da bilmiyorum doğru dürüst... View Post
120 hz Konum açık Bluetooth kulaklık kullanırken ortalama 2 saat kadar açık Ekran süresi sizce nasıl ? View Post
120 Hz, konum açık, dolby açık, Wi-Fi zaten hep açık, %30 parlaklıkta netflix binge-watch. Gece yarısı karanlıkta toplam yarım saat olmak... View Post
S20 plus içindir buyurunuz. (Pil 9 aylık) One ui 5.1 View Post
S20fe cihazım daha 5-6 aylık telefonu sallayınca ahize kısmından tıkırtı sesi geliyor baya tık tık ediyor içerden ama telefondan herhangi bir sorun... View Post
Arkadaşlar düşük ışıkta kenarlarda bu pembemsi kumlanma sorununu yaşıyan var mı View Post
Media markttan aldığım 25w adaptör hızlı sarj aktifken ÇOK ısınıyor. Normal mi bu durum ? #25adaptör View Post
User | Likes Count |
---|---|
316 | |
300 | |
252 | |
246 | |
227 |
User | Count |
---|---|
42 | |
38 | |
24 | |