Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar Gemini uygulamasın da böyle bir sorun yaşıyorum nasıl düzeltebilirim View Post
One uı 7 daha 2.gün oldu güncelleme yapalı zamanla daha da oturur gibi, one ui 6.1 den iyi geldi bana pil performansı, sıfırlama vs hiç bir şey... View Post
S24 kullanıyorum grmini yi ses ile nasıl aktif edebilirim (google asistan için okey google dediğimiz gibi yani) View Post
Ne gerekçe ile sildiniz ? Devlet sırları mı vardı içinde ? View Post
Arkadaşlar selamlar yeni telefona ihtiyacım var A04s ana menüde bile baya kasıyor. Bu yılda alınabilecek telefon önerebilir misiniz? Samsung,... View Post
Samsung s24 ultra telefonumu gecen sene aldım. Yaklasik 1 hafta once gelen one ui7 guncellemesine kadar problem yasamiyordum. Guncelleme yaptiktan... View Post
Arkadaşlar s20 cihazımda root var denetliyiciden bakdım kaldır tuşuna badınca kaldırmıyor yani işlemiyor root lu uygulamalarda silinmiyor Magisk de... View Post
Galaxy S24 telefonuma 2 gün önce One Uİ 7 güncellemesi geldi ve bende yükledim. Ve iki gündür telefonum aşırı ısınma ve inanılmaz şekilde şarj... View Post
uygulamadan cikiyorum 10 saniye sonra tekrar giriyorum uygulamaya kapanmis oluyor cozumu varmi View Post
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık olarak 1 yıldır S24 ultra kullanıcısıyım.Ve yakın zaman önce S24 Ultra’nın S Pen kalemiyle ilgili bir sorun yaşadım.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1422 | |
1354 | |
835 | |
717 | |
646 |