Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Babamın telefonu s24 ultra ve sonunda Android 15 geldi🥳 View Post
Arkadaşlar bir arkadaş cihaz bakıyor telefonu bozulmuş 15 bin bütçesi varmış a35 düşünüyor yada a26 15 bin civarında ikiside günlük kullanım... View Post
Merhaba, iyi günler. Amazon Prime kampanyasında bana verilen kodu, hem şu an kullandığım Amazon hesabımda hem de yeni hesap açıp denediğimde... View Post
S24 Serisindeki Exynos Nasıl ? S23 Fe' serisindeki Exynos nasıl ? Diğer serileri bildiğimden sormuyorum. View Post
Samsungun uzun zamandır yaptığı en iyi şeylerden biri. Animasyonu da çok iyi View Post
Arkadaşlar bu saçmalığın açıklaması var mı sizde? 3saat47 dakikalık ekran açık süresi ne demek? 8 aydır kullanıyorum bu telefonu en düşük... View Post
Sizce iyi mi? View Post
Toplam 6 tane hata vardı1. Kilitleme hatası2. Rehberde kayıtlı birini ararken arka planın herhangi bir duz renk olması3. Ekran kaydı alırken ekran... View Post
Merhaba telefonumu Google Onedan yedeklemiştim drivea girip yedeklenen uygulamalara bakınca bu ikisi çıktı ancak ayarlardan... View Post
Kilit ekranındaki bildirimler çok büyük parmak izi okurken bildirime tıklıyorum çözümü var mı? Güncelleme yaptım View Post
User | Likes Count |
---|---|
1600 | |
1242 | |
1199 | |
1142 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
57 | |
40 | |
29 | |