cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra SPen ucu

(Topic created on: 7 hours ago)
46 Views
BurakS24Ultra
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Öncelikle merhabalar. 

Yaklaşık olarak 1 yıldır S24 ultra kullanıcısıyım.Ve yakın zaman önce S24 Ultra’nın S Pen kalemiyle ilgili bir sorun yaşadım. Kalemi normal şekilde kullanırken ucunun açıldığını farkettim. Ucunda gevşeme gibi bir durum oldu ve sanki iç kısmı ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Cihaza ya da ekrana herhangi bir zarar vermedi ama bu durum beni tedirgin etti.

Benimle benzer bir sorun yaşayan başka kullanıcılar var mı? Bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen veya yetkili servisle iletişime geçen oldu mu? Kalemi değiştirmek ya da ucu yenilemek mümkün mü?

Her türlü bilgi ve öneriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.
0 Likes
4 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Yenilemek mümkün servise gidip alıyorsunuz. Garantiden alan da var alamayan da var. 300 400 civarına internetten orijinal almıştım tablet için uçları çok da far.klı değil. Servis de 400 demişti galiba
0 Likes
BurakS24Ultra
Beginner Level 3
Galaxy S
Biraz araştırma yaptım ben de ama tablet ucu karşıma çıktı hep spen ucuna dair bir şey göremedim bu ürünü sadece servis mi karşılıyor acaba?
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Bi siteden bulmuştum internette hep sert plastikli olanlar satılıyo. Aldığım siteyi hatırlamıyorum ama ucuz olanlar kesinlikle çok köt.ü. Servisten alın derim 100 20ü fazla verin ama orijinal sonuçta. Arayıp diyat alabilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
Serviste garantiniz varsa ücretsiz değişir. Yedek uç da veriliyor.
0 Likes