sedasamsungs24u ltra
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung s24 ultra telefonumu gecen sene aldım. Yaklasik 1 hafta once gelen one ui7 guncellemesine kadar problem yasamiyordum. Guncelleme yaptiktan sonra hem telefon normal kullanilmda cok isiniyor, hem sarji cok cabuk bitiyor hem de normalden daha yavas sarj oluyor. Arastridigim kadariyla bir cok kullanici ayni problemleri yasiyor. Bu problemleri acilen duzeltilmesi gerekiyor.
3 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2025 02:31 PM in
Galaxy S
Bunları deneyin.: Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız fabrika ayarlarına sıfırlayın veya hard reset atın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için fabrika ayarlarına sıfırlanma veya hard reset tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partition yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz silinmez ama Hard reset veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kadar etkili olmayacaktır yinede denemeye değer.)
sedasamsungs24u ltra
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2025 02:36 PM in
Galaxy S
Tesekkur ederim 🙏🏼. Ancak piyasada daha 2. senesini tamamlamamis ve amiral gemisi olarak adlandirilan telefonlarin guncelleme ile neredeyse islevsiz hale getirilmesi normal degil. Piyasada bu kadar rekabet varken samsungun bu hatayi acilen duzeltmesi gerekiyor
Fiko35
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2025 02:36 PM in
Galaxy S
şarj konusunda aynı durumdayım bende normalden cok daha hızlı bitiyor guncelleme cok guzel aşırı beğendim ama pil dayanmıyor işte