Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
İYİ Mİ View Post
?? View Post
Bu şekilde dönüp duruyor. Bilenler yardımcı olabilir mi? View Post
2 gündür forumda s23 serisine opengl verilip diğer telefonlara vulkan gelmesi hakkında çok post atıldığı için hem açıklayıcı olsun hem de gerçekten... View Post
S23'de kilit ekranındaki bir simgeyi saat ikonun önüne getirmek (derinlik efekti) mümkün müdür? Bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz? View Post
Arkadaşlar pil %15'in altına geldiğinde 2-2 veya 3-3 düşüyor 7-8 aylık telefon gram oyunda oynamıyorum anlamadım ya. S24 Ultra View Post
Arkadaşlar merhaba s23 kullanıyorum. Son güncelleme sonrasi telefonun kilit açilma ve kapanma sesi hiç hoşuma gitmedi. Bunu değiştirmenin yolunu bilen... View Post
S23 de kilit ekranı duvar kağıdının AOD'de gözükmesi için bir yöntem var mı? View Post
Şarjım 20 nin altına düşünce normalden 1 2 tık daha hızlı bitiyor normal mi View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
37 | |
33 | |
26 | |
24 |