cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yenilenmiş Samsung Cihaz

(Topic created on: 11-26-2024 04:11 AM)
48 Views
umutcakir
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar easycepten yenilemmiş samsung cihaz alınır mı? S9+ veya A70 gibi şuan çok bütçem yok ve idareten almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir?

7 Comments
Atakan63
Active Level 1
Galaxy S
Ben net şekilde söylim güncelleme sıkıntısı olabilir(samsung güvenlik süresi verir 5 yıl güvenlik 4yılda güncelleme idi yenilerde 7yıl oldu 2si de ama yenilenmişte bu ne olur bilmiyorum)onu dert etmeyeceksen şikayet vardan bakıp kendince düşünebilirsin garantili veriyorlar ama senin yerinde olsam 0 alman daha mantıklı zaten samsung her bütçeye uygun telefonu var ayrıca yenilenmiş demek parçalarda sıkıntı olma ihtimali var (ama garantili sattıkları için garanti kapsamı kısmına bakmanı tavsiye ederim,şikayet vara da bakmanı tavsiye ederim.)
tokatci
Active Level 3
Galaxy S
telefonun ikinci el olması ile güncellemesi ne alaka hocam?
Atakan63
Active Level 1
Galaxy S
Parçaları değiştiği için Manuel güncelleme olur ama orijinal gelmeye bilir bunun için dedim. Anlamadıysan kısaca telefon firmanın kapsamından çıkıp yenileyen firmanın kapsamına giriyor o firma güncellemiyor ki samsung yapıyo ondan onuda dedim. (Hatam varsa söyleyin olabilir.) Bide ekstra not Manuel kendin güncelleme yapabilirsin andiroit böyle bi ayrıcalık var diye biliyorum kalkmadı ise ama firmanın getirmediği güncellemeyi yapman arasında **bleep** oluyo mu onu bilmiyorum.
0 Likes
tokatci
Active Level 3
Galaxy S
1. yenilenmiş cihazların çoğu parça değişimi yapılmamış hafif çizikli cihazlar.
2. parça değişimi yapmak sunucu güncellemelerini etkilemez.
Atakan63
Active Level 1
Galaxy S
Ok teşekkürler bu bilgi için (:
tokatci
Active Level 3
Galaxy S
Saygılı diyalogun için teşekkür ederim, biraz bilgilendirme yapayım. telefona özelleştirilmiş android(rom) kurma gibi işlemler yapmadığınız sürece (örneğin xiaomi telefonlarda bootloader kilidi açmak gibi) cihazınız OTA (otomatik saha güncellemeleri) almaya devam eder ;)
Atakan63
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler bunu yeni öğrendim unutmam artık (: