Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Arkadaşlar bilen varsa hemen yazsın pil göstergesi yok sadece şarj yüzdesini göstergesi ibaresi var nerde bu pil simgeleri çabuuuk. Telefonu... View Post
Bende S23 FE var. Garanti kapsamında olduğu için ekran ve kasa biraz hasar gördü. İzmir içerisinde en iyi yetkili servis hangisidir sizce? Ve telefonu... View Post
Ekran görüntüsü bana aittir, Türkiye cihazıdır. Herhangi bir oynama yapılmamıştır. Güncelleme boyutu: 5457,69 mb. View Post
Uygulamada gezerken ekran hz düşüyormuş gibi yavasliyor hızlanıyor saçma sapan şeyler oluyo bende mi oluyor sadace çözümü var mı? View Post
S24 plus ve s23fe ye güvenlik güncellemesi daha gelmedi demi geçen ay 19 unda yüklemiştim.15 ile gelecek sanırım View Post
Bilen biri bana anlatsin neredeyse bir ay boyunca gece yattığımda bir veya 2 şarja takıp pil korumasını maksimum moduna alıyorum sabah da uyandığımda... View Post
Bilenler bilir, zamanında Samsung'un ilk çıkarttığı dokunmatik modellerden birisiydi. Ben kullandım, kasası metaldi, gece moru rengindeydi ve... View Post
normal insanlar cihazları hasar görmesin diye kılıf kullanırken S22 sahipleri cihazı tutarken eli yanmasın diye kullanıyor View Post
2 part. Samsung ceo şu olarak Cikacak olan yeni telefon tasarımlarını birkaç tasarim yaparak kullanıcılara sunarım ve kullanıcılardan konsept... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1507 | |
1286 | |
1284 | |
1076 | |
1046 |
User | Count |
---|---|
51 | |
38 | |
30 | |