6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Sonundaa View Post
Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdaki gibidir nereden açılıyor bu hangi ayarla alakalı kamera ayarlarından bulamadım birşey bilen var mi View Post
Arkadaşlar sound assistant ONE UI 6.1'de sesleri tersine çevir vardı o kalktı.Şimdi nasıl sesleri tersine çevirebilirim? View Post
Arkadaşlar selam, S23'üme one ui 7 güncellemesinden sonra hard reset atmak istiyorum fakat bir türlü recovery moduna sokamadım telefonu. Sanırım... View Post
Yüzde 80 şarj ettim 5 saat 18 dakika ekran süresi aldım 1 buçuk saat Tiktok 1 saat telefon görüşmesi dahil Telefon galaxy s23 fe View Post
S23 fe ne zaman one ui7 gelecek View Post
Telefon görüşmelerinde pil tüketimi iki katına çıkıyor neredeyse, bunun bir çözümü yok mudur? View Post
Bildiğiniz gibi bazı UI7 özellikleri TUR güncellemesi alan telefonlara gelmeyecek, Pil Sağlığı mesela. CSC değişimi, Garanti kapsamı dışına çıkarmasa... View Post
Tüm s serilerini verdiler neredeyse s22 ye ne zaman verecekler güncellemeyi bilgisi olan var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
1704 | |
1195 | |
1152 | |
1060 | |
985 |
User | Count |
---|---|
60 | |
36 | |
33 | |