cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uı7

(Topic created on: 2 weeks ago)
31 Views
burhanemr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Şimdi son durum nedir ? Ertelendi mi yoksa mesai başladığında gün içinde gelme ihtimali var mı ? Hangi haber daha doğru ?

128 Comments
omerozyvz
Active Level 4
Galaxy S
Silerler birazdan postu 😂 güçleri anca bize yetiyor
0 Likes
Mmtpk
Active Level 6
Galaxy S
Artık bakmıyorum ya haziranda fln belki bakarım bir şeyi düzgün yapamadıkları için normal diye düşünüyorum
Galaxy S
Malesef klasık samsung hersene boyle
0 Likes
Kaptan2702
Active Level 4
Galaxy S
Günaydın efendim günaydınlar😅
babibabab
Active Level 3
Galaxy S
Mayıs 15 den sonra verirler boşuna bekliyoruz xioami nin redmi 12 bile 3 ay oldu android 15 alali 4 ay sonra 16 ile birlikte versinler 🤣
Babakale
Active Level 5
Galaxy S
Herkes söylemişti elma bırakılmaz. Samsunga güven olmaz diye ve herşey doğru çıktı. Yazık günah tonla para verdik. Geri dönüş kısa zamanda başlıyor.
0 Likes
mavişreis
Active Level 3
Galaxy S
Birazdan silerler kanki
0 Likes
abdullah2104
Active Level 6
Galaxy S
Ertelemisler yaw samsungu satacam valla yeter artik canimi cok **bleep** bunlar
0 Likes
iğtiyar
Active Level 6
Galaxy S
Samsun kendini sorgulamasa sonuç Nokia gibi şu an görüntü onu gösteriyor arkadaşlar
Galaxy S
Hani Ne Oldu Hani One Ui 7 Gibi Büyük Bir Güncelleme Gelecekti 14 Nisan Ve Sonrasında Samsung Tutuştu Çünkü Satış Politikasından Mütevellit Diğer S Serisi Cihazlara Bu Güncellemeleri Bu Kadar Geciktiriyor Çünkü Bir Yıl Önceki S24 Ultraya Bile One Ui 7 Vermedi Çünkü Milletin Yeni Telefon Almasını Sağlamak Var Kafalarında Herşey Satış Politikası Herşey Kaos Valla Samsung Kendi Kendine Zarar Veren Bir Firma Haline Getirdi Kendini Gidip Elmamı Alalım Anlamadık Ki Yani Bir Arayüz Güncellemesini Bu Kadar Uzun Süre Bekletmezsin Yani Haksızlık Bende Bişey Beklemiyorum Ama Kamera Ve Video Performansında Değişimler Olacak Diye Bekliyorum One Ui 7 Güncellemesini Zaten Güvenlik Güncellemeleri İle Telefonun İçine Ediyor Samsung Neyseki O Güncellemeyi Umarım Bir An Önce Dağıtıma Başlanır Belkide Mayısa Kadar Bile Vermeyebilirler Bu Samsungun Sağı Solu Belli Olmaz Hadi Bakalım Göreceğiz Şimdi Samsung S24 Ultrada Güncelleme Alanlar Varsa Bana Haber Versinler 😂😁😂😁😂😁😂😁😁😂😁😂😂😄😂😄😂😄😄😂