cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Dostlarım bu ekran süresi normal mi neredeyse hiçbir şey yapmadım bile ama şarjı bu şekilde çabuk bitiyor, alalı 3 hafta oldu telefonu       View Post

1 günlük telefon s21 fe yok hata raporu gönderin falan filan mağdur olan birisi olarak bu kadar iş yoğunluğunda birde bununla uğraş  Neden yenisini... View Post

Tüm yedeklemeler kapalı ama arada bir , kendiliginden yedek almış oluyor 1.5 2 gblik nasıl kapatırım bunu tam manasıyla       View Post

Arkadaşlar merhaba bazen s23 cihazımin dokunmatiginin sacmaladigini düşünüyorum. Hızlı yazarken bazen farklı yerlere 2 3 defa dokunuyor. Siz de de... View Post

S10 lite cihazimda konusma sorunu var herhangi bir yan uygulamada tek degil çoğunda goruntulu konusma veya sesle konusma yapicagim zaman kulaklığımı... View Post

S20 fe telefonuma deji batarya alacağım ama s20 fe için yok s20 için var bataryaları aynı mı acaba bilgisi olan var mı? View Post

Arkadaşlar cihazı alalı 3 Hafta oldu şunu diyebilirim sadece instagram WiFi bağlı konum vs kapalı parlaklık %30 sıcaklığı görüyorsunuz ben bir... View Post