Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S21 gelen ui7 den sonra arama arka planini degistirmeme rağmen arayan kisinin rengi ne ise onu gösteriyor hala, cozulmesi gereken bi sorun . Iyi... View Post
Navigasyon çubuğu kısmı neden böyle? View Post
Eylülde S24Fe alıcam şimdi aklıma şu geliyo zaten yıl sonu S25Fe çıkabilir yani sizce hangisini almaliyım 24Fe mi yoksa 25Fe yi mi beklemeliyim şimdi... View Post
One UI ana ekranı güncellemesi geldi Galaxy storedan güncelleyebilirsiniz. Cihaz s23 UI7 View Post
73MB galiba yakında diğer güncellemede gelir. View Post
Arkadaşlar mayıs güncellemesinden sonra galaxy store de uygulamalara da güncelleme gelmiş haberiniz olsun. View Post
One Uı 7den sonra s24 fe kullananlar şarjı hızlı biten varmı ekran süreleriniz ne kadar? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1427 | |
1355 | |
1313 | |
914 | |
753 |
User | Count |
---|---|
50 | |
45 | |
45 | |