cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon degisikligi ile engellenen numaralar

(Topic created on: 07-29-2023 11:26 PM)
5734 Views
xavier0484
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung telefonu degistirip baska bir samsung telefona gectigimizde kisileri aktardigimizda eski engelli numaralar yeni telefonda da engelli mi kalir yoksa engelleri kalkar mi ?

Resolved!
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Satis falan yapmayacagim smart switch ile aktarma yapacagim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Evde başka bir Samsung telefon var mı? Smart Switch'e tam hakim değilim ama hatırladığım kadarıyla eski telefondaki verileri silmeden başka bir telefona aktarma yapılabiliyor. Onda bi' deneyin, olursa gönül rahatlığıyla aktarırsınız.
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef yok o yuzden sordum buraya :(
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Olmazsa Google Kişiler'i deneyebilirsiniz. Kendim kullanıyorum bende engelli numara yok ama bildiğim kadarıyla engellenmiş numaraları da yedekliyor. Google'ın kendi yapay zeka aracı Bard'dan bu konu hakkında cevabı ekledim. Ancak yanlış cevap vermiş olma ihtimalini unutmamak lazım.Screenshot_20230729_235217_Chrome.jpg
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Tesekkur ederim cok saolun
bariskamislii
Active Level 2
Galaxy S
Telefon bilgilerini aktardığın zaman engellenen numaralsr da gidiyor
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Gidiyor derken engelli bir sekildr aktariliyor mu yoksa engeller otomatik kalkiyor mu anlayamadim ?
bariskamislii
Active Level 2
Galaxy S
Aktarılıyor ben yaptım benimkiler aktarıldı
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Galaxy S
Smart Switchle 3 yedeklemede engelli kişi listesini geldiğini gözlemledim..note3den note8e ondanda note10na..not:smart switchdeki telefon ayarlar rehberle ilgili tikleri sectiginden emin ol..rehberden sonra wifi ayarlar vb..son geri yedekleme yuklemede masaüstü duzen bile geri geldi))samsungun en begendigim yönü bu yedekleme olayı..