cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon degisikligi ile engellenen numaralar

(Topic created on: 07-29-2023 11:26 PM)
5691 Views
xavier0484
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung telefonu degistirip baska bir samsung telefona gectigimizde kisileri aktardigimizda eski engelli numaralar yeni telefonda da engelli mi kalir yoksa engelleri kalkar mi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
sivhaba
Active Level 7
Galaxy S
SmartSwitch ile yükleme yapmalısınız , tüm ayarlar , tüm bilgiler (wifi şifreleri dahi) herşey yeni Samsung unuza geçecektir. Ki engelli numaralar da aynı engelli olarak yükleniyor yeni telefona . Açıkçası ben de M51den A54 e SmartSwitch ile geçtiğimde tecrübe ettim bu özelliği.

View solution in context

29 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran modu canlı mı doğal mı ayarlı peki sizde
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
anlamadim ne oluyor o tam olarak
bariskamislii
Active Level 2
Galaxy S
Normal telefon aktarma işlemi gerçekleştiemişseniz engelli olması gerekiyor
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Yapmadim henuz.Yeni telefon almayi dusunuyorum .Yani su anki telefonumdan yeni telefona engelli kisileri aktardigimda orada da engelli kalacak mi kesin olarak emin miyiz bundan ?
bariskamislii
Active Level 2
Galaxy S
Bide bunu Engellenenler bölümünden görüntüleyebilirsiniz
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Islemi gerceklestirmedigim icin bilemiyorum
bariskamislii
Active Level 2
Galaxy S
Ayarlar kısmından arama ayarları yazın klasöre girin girdiğiniz zaman en üstte (Numaraları engelle) seçeneği var
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Numaralarin nasil engellenecegini biliyorum sikintim o degil.Hazirda su anki kullandigim telefonda bir suru engelli numara var ve ben yeni telefon aldigimda bu numaralari ona aktardigimda ona da engelli olarak aktarilacak mi bunu bilmek istiyorum.En bastan tek tek engel yapmak uzun zamanimi alir cunku
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Engelli numaraları aktarılacağını sanmam. Telefonu satıp bulut yedekleme ile mi aktaracaksınız yoksa telefonu satmadan Smart Switch ile mi aktaracaksınız?