cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon degisikligi ile engellenen numaralar

(Topic created on: 07-30-2023 03:26 AM)
4548 Views
xavier0484
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung telefonu degistirip baska bir samsung telefona gectigimizde kisileri aktardigimizda eski engelli numaralar yeni telefonda da engelli mi kalir yoksa engelleri kalkar mi ?

29 Comments
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Cook tesekkur ederim bilgilendirme icin evet smarth switch buyuk kolaylik sagliyor daha once aktarma yapmistm fakat engelli numaram yoktu su ara malum interntersiz ev kalmasin carti curtu derken nerdeyse 100 kusur engelli numaram var baska telefonda tekrar ugrasmak istemedim tek tek
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
İleti Yönetim Sistemi'ni denediniz mi? Ben dikkat ederim ama annem sağolsun 1 tane fire verdim.😁 Çoğu kişinin Mesajlar uygulaması spam mesaj çöplüğüdür ama benimki aynı WhatsApp gibi RCS'yi kullandırabildiğim kişilerle konuştuğum ayrı bir uygulama.Screenshot_20230730_002817_Chrome.jpgScreenshot_20230730_003128_Messages.jpg
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Nvs ya da ona benzer bisey vardi onu denemistim bi isr yaramamsti buna da bi bakaym tesekkur ederm
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Nys dedigim iys ileri yonetim sistemi imis : ) bende ise yaramamis maalesef
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran görüntüsünün altında da yazıyor eğer mesaj veya arama yapıp sistemde çıkmıyorsa şikayet edip sisteme ekleyebilirsiniz, oradan da ret yapabilirsiniz.
0 Likes
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Bunu yapana kadar direk engelliyorum numarayi - bana asil lazim olan bu numaralarin bana ulasamamasi aradiklari an telefonumun calmamasi - telefonumda boyle bir ozellik var kayitli olmayan kisiler icin fakat onemli bir arama ya da acil birsey olur diye o ozelligi kullanmiyorum
xavier0484
Active Level 3
Galaxy S
Birini sikayet etsem oteki numaradan ariyorlar bitmiyorlar bir turlu 😀 artik gercek cagri merkezlerinden arayanlara patliyorum onlari da boyle sanip
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Bence sadece yüksek riskli dolandırıcılık aramalarını engelleyi açsanız size zararı dokunmaz. Bende tüm spam ve dolandırıcılık aramalarını engelle açık hiç yanlış çalıştığı olmadı. Bence yeni bir telefon numarasına geçip yeni bir sayfa açmalısınız. Nasıl katlanıyosunuz? Ben olsam bir günümü veya haftasonumu ayırıp hepsini İYS'ye şikayet ederdim.
0 Likes
Galaxy S
Son güncellemeyle gelisti SmartSwitch rehber basliga tikla secenek acilimi oluyormu örn..cevapsiz arama listesi arama kayotlari vb secmen gerekenleri sec
Solution
sivhaba
Active Level 7
Galaxy S
SmartSwitch ile yükleme yapmalısınız , tüm ayarlar , tüm bilgiler (wifi şifreleri dahi) herşey yeni Samsung unuza geçecektir. Ki engelli numaralar da aynı engelli olarak yükleniyor yeni telefona . Açıkçası ben de M51den A54 e SmartSwitch ile geçtiğimde tecrübe ettim bu özelliği.