One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Merhaba saygı değer bikir kişiler S25 serisi tanıtıldı maalesef pek bir yenilik yok ama gemini olayı dikkatimi çekti ama merak ettiğim bir konu var... View Post
Bu Widgetın Google Play Storeda Uygulaması Var Onu İndiriyorsunuz Sonra Widgetlardan Onu Seçiyorsunuz Oluyor Uygulama İsmi " Devİnfo "... View Post
Samsung telefonum yok ama tabletini kullanıyorum ve çok memnunum samsung telefon da almayı düşünüyorum sizce s23 mü yoksa s24 ultra mı View Post
Şu anda Samsung'un Galaxy AI özelliği, 2025'in sonuna kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak, 2026'dan sonra bazı özellikler için ücretli... View Post
S24 ultra alınırmı yoksa s25 plus dahamı mantıklı View Post
Gecen ay media market e gittim ve degisim kampanyasindan samsung s23 ultra telefonumu degistirmek istedigmi soyledim ama bana s23 ultrayi... View Post
Yazılımınızı güncellemeyi unutmayın. View Post
Yalova Çınarcıkta oturmuyorum neden böyle ? View Post
Arkadaşlar, bu gönderide markalara biraz eleştirel yaklaşıcam ben. Bilmiyorum ama son 2 yıldır Sanki Samsung'un kafası karışık gibi mobil... View Post
S25 ön siparişte neden slim modeli yok ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
2216 | |
1800 | |
612 | |
609 | |
468 |
User | Count |
---|---|
26 | |
24 | |