cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Isınması ve Hızlı Pil Tüketimi

(Topic created on: 05-02-2024 12:21 AM)
258 Views
ᏋᎷᎥᏒ_Ꮥ23ᎦᏋ
Active Level 4
Options
Galaxy S
Merhaba herkese,
2 gün önce S23 FE satın aldım ve 2 şey hariç her şeyinden çok memnunum. Bunlarhızlı pil tüketimi veısınma sorunu.

Araştırmalarım sonucuadaptif pil veadaptif güç tasarrufunu açtım.
Isınma sorunu düzelmiş gibiydi ama bugün yine başladı. Örneğin Instagram'da gezinirken 10 dakika sonra ısınmaya başlıyor ve telefonyaklaşık 40-42 dereceye ulaşıyor. Üstüne pil de çok hızlı bitiyor. Önceki telefonum A52 idi ama onda ısınma sorunu ve hızlı pil tükenmesi gibi bir sorunum yoktu. 

Bazıları diyor ki özellikle S serisinde yeni cihazlarda ısınma sorunu ve hızlı pil tüketimi olur ama bir süre sonra düzelir.

Telefonungarantisi var, acaba biraz daha kullanıp deneyimlemeli miyim yoksasamsung servisine mi vermeliyim?

Telefonsuz kalmak da istemiyorum ne yapacağımı bilemedim.

Bazılarında 50 60 dereceye kadar ısınıyormuş ben daha oyun oynamadımtemel uygulamaları kullanıyorum(instagram,tiktok vb) şu ana kadar 40 dereceye kadar ısındı ama elimi rahatsız ediyor ve bir süre sonra çok aşırı olmasa da elim terliyor.

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
40C° Fazla Maalesef, Anlıyorum sizi,
A54 Kullanıyorum bir sorun yaşamadım buyrun Pil Performansı Ve Pil Sağlığı ile ilgili İki Adet gönderime bakabilirsiniz. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-Cihazlar-İçin-Ekran-Süresi-Arttırma-Öner...

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/1-Pil-Sağlığı-Maksimum-Pil-Performansı-Neler-Yap...
0 Likes
Galaxy S
Bunları uygulayacağım, teşekkür ederim. Cihaz daha 2 günlük ve yeni büyük bir güncelleme yaptım(one ui 6.1) umarım donanımsal bir sorun yoktur.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Zamanla Tam Belli olacaktır Fabrika Çıkışlı bir hata Olup Olmadığı. 😊

Rica Ederim ne demek.
Yakında S23 Serisi İçin güncelleme hazırlanmakta Sorunlarınız çözülecektir Diye umuyorum.

Son çare servis olacaktır.
Yardımcı Olabildiysem Kabul edilen çözüm olarak belirleyebilirsiniz. 👍
Galaxy S
Umarım servislik bir durum yoktur. Bazen de sorun yok deyip aynı şekilde gönderebiliyorlar.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yok öyle yapmazlar. 😊
Anlıyorum bakalım.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
1-2 hafta normal kullan,düzelmezse uygularsın🙏😉
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.
bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
Galaxy S
Teşekkür ederim bunu zaten görmüştüm ve buradaki bazı şeyleri uyguladım. Instagram vb. sosyal medyalarda ısınıyor. Diğer uygulamaları ve oyunları test etmedim, zaten daha cihaz 2 günlük biraz daha deneyimleyip en son olarak servise vereceğim.
Solution
110908
Active Level 6
Galaxy S
ısınma sorununu bilmiyorum ama telefonu aldıktan sonra ilk 2 hafta senin kullanımını ölçüyor daha sonra buna göre kendini optimize ediyor bir kaç haftaya düzelir ısınma sorunu da bundan dolayı oluyordur bence
Galaxy S
Umarım öyle olur, daha cihaz 2 günlük biraz daha kullanıp sorunlar devam ederse servise veririm.