cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil desteği gelsin

(Topic created on: 12-08-2024 10:44 PM)
34 Views
aygn
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 ultra kullanıcısıyım cihazımi amerikadan aldım yıllardır samsun note serisi kullandım böyle saçmalık yazılım hatası görmedim cihaz yarı ingilizce yarı türkçe samsung türliyeyi aradığımızda yurt dışı cihazlara destek vermiypruz diyorlar global garantisi zaten mevcut yapamadığınız bir yazılım hatası iphone kullanıcıları bırakın amerikayı irandan cihaz alıyorlar ayarlardan türkçe yaptıklarında rahat rahat kullaniyprlar buna bir çözüm bulmalısınız.

Motun
Active Level 10
Galaxy S
Türkiye romunu kurun
aygn
Active Level 1
Galaxy S
Bi deniycem olmassa
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Kuramaz . Modem kodu farklı . En iyi ihtnalle hata verir ve işlem hiç olmaz . En kötü ihtimalle cihaz brick olur .
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Kurabilir. Belli başlı ayrıntılar var. Biz kurduk. Axk4 ve 928b olacak cihaz.
mendoo30
Active Level 3
Galaxy S
Bende s24 ultra yurt dışı cihazı kullanıyorum her hangi bir sorun ile karşılaşmadım gayet stabil'
0 Likes
aygn
Active Level 1
Galaxy S
Aldığin ülke ve bölgeye göre değişiklik gösterebiliyor sen şanslıymıssın
0 Likes
mendoo30
Active Level 3
Galaxy S
Arabistan olduğunda olabilir mi 🙂
0 Likes
aygn
Active Level 1
Galaxy S
Bilemiyorum ben amerikadan almıstım
0 Likes
aygn
Active Level 1
Galaxy S
Arkadaşlar araştırmalarımın sonucu biraz karışık bor durum türkiye rom unu öyle hemen odin üzerinden kuramıyoruz telin yapım numarasındaki rakam ve harflerle uyumlu olması gerekiyormuş daha önceki cihazlarıma costum stock rom hatta kendim bile git hup üzerinden andiroid romlar yeniden inşa ettim fakat tam bizim sorunumuzla ilgili net bir video yok yarı türkçe yarı ingilizce emnüyü şoyle rom atarak düzeltiriz gibi bir durum yok sağlıklı rom paylaşımı bulamadım galaxyapps tada türkce tts var fakat voice için menü için bulamadım başına böyle durum gelen çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Alırken dikkat edecektiniz ? Amerika'da satılan cihazlar S918U ya da U1 olarak geçer ki bu o telefonların sadece Amerika'da satıldığını gösterir . O yüzden içlerinde İngilizce dışında pek dil bulunmaz . S918B model kodlu bir cihaz almanız gerekirdi çünkü bu model küresel model ve bundan dolayı içinde bu modelin satildigi ülkelerin tüm dilleri var .