cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23

(Topic created on: 11-04-2024 01:42 AM)
338 Views
selfet
Active Level 2
Options
Galaxy S

S23 satışa sunulurken yapay zeka desteği diye reklam yaptınız temmuz 2023 de Türkçe dil desteği gelecek dediniz samsung sözü diye güvendik aldık hala daha al yapay zekaya Türkçe gelecek.!

Samsung Türkiye pazarını hiç önemsemiyor. Düşünün ki bixby ye bile yıllardır hala Türkçe dil desteği vermedi. 
S23 ile son kez samsung kullanıyorum bir daha ki telefonum da kesinlikle ıphone a geçecegim yeter bu kadar vurdumduymazlık. Samsung artık bi kendine gelsin. TÜRKİYE pazarına biraz önem versin.. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S

Telefonu yeniden başlat. Ayarlara gir galaxy aı tıkla sözlü çevirmen tıkla sözlü çeviri için dil paketleri tıkla hepsi var.

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Galaxy S

Yavaş yavaş dağıtılıyor. S23 fe bana geldi. Sabırlı ol biraz.

0 Likes
selfet
Active Level 2
Galaxy S
Bunun sabırla alakası yok samsung gibi büyük bir şirket bir söz verdiği zaman tutmalı. Temmuz 2023 de Türkçe desteği gelecek dediği zaman o gün verecek
0 Likes
Motun
Active Level 7
Galaxy S
Var zaten Türkçe 😂
selfet
Active Level 2
Galaxy S
Nerede hani. Birde var diye bilmiş bilmiş gülüyorsun 😡1730674534314_1730674534308_0.jpg
0 Likes
Motun
Active Level 7
Galaxy S
**bleep** sanki dünyada bir tek sende var s23.
Geldi bütün cihazlara Türkçe.
Telefonu yeniden başlat gelir.
Motun
Active Level 7
Galaxy S
Buradan değil ayarlara gireceksin oradan dil paketlerinden yüklenecek.
Eldeki cihazı kullanmayı öğrenmek lazım yapay zekadan önce
Galaxy S

😂

Galaxy S

Boşver sen onu gelmiş mi Türkçe dil desteğini kontrol ettin mi yeniden başlatıldıktan sonra. Eğer geldiyse çözümlendi işaretle konu kapansın.

0 Likes
selfet
Active Level 2
Galaxy S
Yok kardeşim gelmedi birşey gelse zaten gelip burda yazmazdım ki şu saatten sonra gelse de **bleep** etmez. Çünkü bir şirketin bir sözü var ve bunu tutmadı her türlü eleştiririm
0 Likes