Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar selam, YouTube'da böyle bir yorum gördüm. S23 kullanıyorum, pilim maalesef hızlı bitiyor. Bu şekilde çözülür mü? Bunu deneyen var mı? View Post
7 saat 8 saat ekran süresi alan arkadaşlar cihazı nasıl kullandığınızla alakalı bilgi verir misiniz? %100 kullanımda max. 5 saati zor... View Post
Farkında olduğunuz üzere A15, A16 hatta A05s modellerinden S24 serisine kadar bütün modellerde aşağı yukarı aynı tasarım dili kullanılmakta. Samsung... View Post
Demekki bizde kurabiliriz View Post
S23 Ultra Cihazım 120 Hz Kullanıyorum Fakat Tiktok Kasılma Ve Takılma Gibi Durum Mevcut Acaba Cihazda Bir Sıkıntı mı Var Yoksa Uygulamada mı Ne Yapmam... View Post
One UI 7, telefonda yer açacak yeni bir özellikle geliyor! Google, Android 15 ile bulut tabanlı uygulama arşivleme özelliğini tanıttı.... View Post
Merhabalar s24 kullanıyorum type c ile kulaklık bağladığım zaman kamera uygulaması hiçbir şekilde çalışmıyor. Bu type c olayı youtubeda da başıma... View Post
Arkadaşlar ben telefonun cscsini nasılsın değiştirebilirim? Bir zararı var mıdır? Bana yardımcı olabilir misiniz? Bir youtube linki de olur. View Post
Telefonun üstünde yer alan 2. hoparlör (ahize değil) video izlerken tiz seslerde veya yüksek seslerde cızırtı yapıyor. Son seste izlediğim zaman... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1011 | |
608 | |
548 | |
546 | |
420 |