cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s21 5g ara ara kendine reset atıyor

(Topic created on: 06-09-2023 10:14 PM)
444 Views
vedatsamsungS21
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba samsunggS21,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Cihazın anakartının kontrolü gerekli daha önce bu sorun bende de vardı anakart değişimi yapıldı
Galaxy S
Uzaktan kontrol talebi oluşturdum olmazsa servise vereyim
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Uzaktan kontrol cihaz için sadece sıfırlama gibi işlemler yapabilir cihazın sorunlarını ancak servise ile görüşerek yaptırabilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
O zaman servis yolu göründü bana garantisi bitmeden götüreyim fatura kutu falan istiyor mu servis
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Fatura kutu yeterli bazı yerlerde gerek olmuyor ama isteyebilir yine de yanınız da bulunsun
0 Likes
Galaxy S
Ve arka kapağı çok **bleep**
0 Likes
Cank24
Active Level 5
Galaxy S
Son güncellemeler yüklendimi? Samsung bunun için düzeltme yapmıştı
Galaxy S
Mayıs güncellemesi yüklü su anda
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Avrupa'da iki tane Mayıs guncellemesi yayimlandi , yayımlanan ilk güncellemede böyle kendiliginden yeniden başlatma sorunu vardı ( ki ben de yaşadım bu sorunu ) sonra o güncellemeyi geri çektiler ve başka bir tane daha yayınladılar ardından sorun çözüldü . Gelelim bunun konumuzla alakasına . Samsung tr S21 cihazında güncellemeleri 1-1,5 ay geriden takip ediyor dolayısı ile tr sunucusunda ilk mayis güncellemesi daha yeni yayimlandi yani hatalı olan Mayıs güncellemesi tr'ye daha yeni geldi , eğer biraz beklerseniz ( Avrupa'daki gibi 2 hafta sonra mi yayimlanir yoksa yine 1-1,5 ay sonra yayımlanir bilemem ) hatanın duzeltildigi 2.mayis yamasını yükleyebilirsiniz . Yani hastanızın nedeni muhtemelen bundan kaynaklanıyor